Prima Pagina aplicatii Video: Photo Forge 2 – editare profesionista pentru pozele tale

Video: Photo Forge 2 – editare profesionista pentru pozele tale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EMIlEdikUAs[/youtube]

Stim cu totii ca in ceea ce priveste editarea pozelorĀ  Photoshop-ul este prima alegere a oricarei persoane. Din pacate versiunea pentru iDevices a Photoshop nu contine chiar atat de multe functii de editare precum versiunea pentru PC sau alte aplicatii disponibile in AppStore. Din fericire exista Photoforge, dar nu versiunea disponibila acum in AppStore ci versiunea pe care compania urmeaza sa o lanseze. In clipul video de mai sus avem prezentarea aplicatiei Photoforge 2 care dupa cum vedeti va contine o sumedenie de functii noi care vor fi disponibile posesorilor de iPhone 4 sau iPad 2.

Photoforge 2 contine suport pentru layere, filtre, diverse efecte, poate modifica imagini de pana la 20 megapixeli, permite vizualizarea modificarilor pozelor la dimensiunea reala a pozei, insa cel mai important, timpii de procesare sunt mult mai mici decat in cazul altor aplicatii. Photoforge 2 este inca in proces de dezvoltare dar ar trebui sa fie disponibila in AppStore in urmatoarele saptamani. Cred ca Photoforge 2 va atrage foarte foarte multi utilizatori multumita modului in care este construita.

 • Share it please!

 • Bobby

  Si la 3gs…?!

 • La 3GS mai putine functii.

 • Dan B.

  Ce au facut baietii…. jos palaria! Mai cred ca e singura platforma Mac care face de toate ! E de-a dreptul incredibil ce face softul asta pe un A4 procesor…

 • @Zaone, e vorba de poze de pana la 20 megapixeli (MPx), nu MB.

 • Nu stiu de ce mi-a ramas in minte MB crezand ca e vorba de spatiul ocupat pe hdd,

 • PS nu este alegerea oricarei persoane. Eu de ex, folosesc ACDsee pentru tot ce am nevoie. PS mi se pare greoi si neintuitiv (de fapt nu cred ca ma impac cu nici un soft de la Adobe). Photo Forge arata destul de bine, insa vad ca s-au axat mai mult pe interfata de pe iPhone 4. eram curios sa vad cum e pe iPad.

 • @Vlad Zotta, te inteleg, si eu cred la fel, insa Photoshop-ul este cel mai versatil program, care merita studiat bine.

 • icetkk

  @Zaone
  e editare profesionala, nu profesionista. Profesionist este doar un individ.