Video: 7 moduri in care putem extinde functionalitatea ecranelor touchscreen

4

[vimeo]http://vimeo.com/23507405[/vimeo]

Ecranele touchscreen capacitive sunt de departe cele mai bune pentru smartphone-uri, tablete, orice vreti voi. Extending the Touchscreen este un proiect al organizatiei ITP care incearca sa ne demonstreze cum pot fi folosite 7 accesorii cu ecranele terminalelor noastre. In clipul vide de mai sus avem demonstrate cele 7 accesorii : un controller pentru jocuri, un inel digital folosit la deblocarea unui iPhone, un stylus mecanic, un stilus care functioneaza pe baza sunetelor, un generator de pulsuri, un accesoriu numit dial-a-rama si un robot controlat prin swype-uri future devices.

Touchscreens like those found on smartphones and tablets have enabled a new generation of versatile user interfaces. My thesis project, Extending the Touchscreen, aims to further this versatility by using conductive materials to construct a series of physical, mechanical, and electrical devices that touch, interact and communicate directly through the touchscreen interface. My goal in constructing these external devices is to make touchscreen interactions more tactile, physical and potentially more expressive and fun.

Tot proiectul se bazeaza pe folosirea senzorilor de lumina si a magnetilor pentru a creea interactiunea dintre ecran si accesoriu in locul unui cablu USB clasic. Ideea este foarte interesanta si ne demonstreaza nu doar cat de inventivi sunt oamenii dar si cat de versatile sunt iDevice-urile noastre.