Prima Pagina accesorii Video: Hanfree te ajuta sa folosesti tableta iPad oriunde oricand

Video: Hanfree te ajuta sa folosesti tableta iPad oriunde oricand

Hanfree este in nou accesoriu special facut pentru tableta iPad care permite utilizatorului sa foloseasca tableta in orice conditii. Vorbim despre un suport cu o baza fixa care are montat un brat pe care tableta iPad este prinsa atunci cand noi o folosim. Bratul respectiv are o baza mobila in capat care permite rotirea tabletei in orice pozitie dorim pentru a ne permite o mai usoara interactiune cu ecranul acesteia. Baza pe care se fixeaza tableta este special construita pentru a o tine fixata chiar si atunci cand ea este pozitionata deasupra noastra, deci puteti fi siguri ca nu va veti trezi cu ea in brate atunci cand  o folositi.

Hanfree a facut parte dintr-un proiect de pe kickstarter.com care a primit finantare deci produsul va fi disponibil pentru achizitie in viitorul apropiat. Cred ca asa ceva ar fi destul de util pentru oricine.

  • make

    oare cate tablete ipad au cazut pana au ajuns la produsul final :)) ?

  • Knyonn

    Super ideea, vazand toate accesorile si tot ce sa prezentat pe idevice.ro despre tableta imi doresc un ipad nespus de mult :)))

  • super smecher:)

  • Dan B.

    Ce aveti mai baieti… uitati-va si voi ce poate sa faca iPadul sau iPhoneul… le trezesc astora idei “externe” … Super tari Bravo lor! astea da MINUNI 🙂 tot felul de lucruri super simple! poti face si tu unul acasa