Prima Pagina aplicatii FindMyPhone iti gaseste iPhone-ul pierdut

FindMyPhone iti gaseste iPhone-ul pierdut

FindMyPhone este o noua aplicatie lansata astazi in Cydia care ne usureaza munca de a gasi un iPhone pierdut. Aplicatia ne permite sa trimitem un SMS catre terminalul in cauza iar atunci cand SMS-ul ajunge la telefon va incepe sa ruleze un sunet preselectat de catre noi. Pentru a activa sunetul respectiv trebuie sa trimitem un SMS cu un anumit text selectat de noi astfel incat aplicatia sa stie ca trebuie sa se activeze si sa ruleze respectivul sunet. Desigur ca aplicatia aceasta poate fi folosita doar local pentru ca un iPhone pierdut sau furat nu prea poate fi recuperat prin aceasta metoda deoarece nu se trimit coordonate sau alte informatii catre cel care a pierdut telefonul.

FindMyPhone poate fi cumparata din Cydia pentru 0.99$ si functioneaza pe minim iOS 3.1.2.

FindMyPhone will let you locate your iPhone by sending it SMS. When FindMyPhone receives the saved SMS message, it will play your saved sound for the duration you selected. Enter SMS text that you can remember. For example use your home phone number, or your date of birth. You can also select a specific sound from the list and set the duration for the sound to be played.

 • Tigris Regalis

  Păi asta face și Find My iPhone din MobileMe, care este gratis pentru iPhone 4 – ba mai face și altele în plus, în afară de trimiterea mesajului. Lame.

 • Mike

  Corect! Find my iphone amintit de Tigris iti localizeaza si pe harta telefonul! Nu vad rostul acestei noi aplicatii din Cydia!

 • Subscriu la ceea ce a spus cel de mai sus\

 • Mike

  In plus iti localizeaza si telefonul pe harta! Deci nu vad rostul acestei “noi” aplicatii!

 • Unu

  Partea frumoasa este ca Apple oferă GRATUIT acest serviciu , in schimb acest dezvoltator cere 1$ in cydia :)))

 • Chatagra

  E vorba de un tel pierdut in casa ..eventual in masina de spalat si nu furat nu @zaone?

 • Da, am si spus asta.