Prima Pagina Apple Apple incheie intelegeri cu casele de discuri din SUA inaintea lansarii iCloud

Apple incheie intelegeri cu casele de discuri din SUA inaintea lansarii iCloud

Mai este foarte putin pana la WWDC si Apple incheie contracte cu casele de discuri care vor permite utilizatorilor viitorului serviciu de streaming online al Apple sa isi incarce muzica pe serverele companiei si sa o asculte oriunde oricand. Apple a incheiat deja o intelegere cu EMI si este foarte aproape de a incheia altele cu Sony si Universal insa este important de retinut ca Amazon si Google nu au facut acelasi lucru pentru propriile servicii. Fara intelegeri cu marile case de discuri, Google nu poate vinde muzica prin Google Music si Amazon este la un pas de a fi chemata in judecata pentru incalcarea drepturilor de autor. Apple a gandit foarte bine intreaga strategie si va putea face orice doreste cu noul sau serviciude streaming online.

iCloud pare a fi numele noului serviciu desi nu exista dovezi 100% sigure in acest sens dar numele este mai mult decat potrivit pentru ceea ce vrea Apple sa faca. Pe 6 iunie vom avea parte de multe surprize in cadrul WWDC, va fi un eveniment foarte interesant!

  • bodoo69

    va fi inteseant din cauza zvonurilor si a faptului ca nimeni nu stie exact ce o sa prezinte apple

  • Luca

    Baieti,dar se poate urmari in direct pe siteul vostru conferinza?cum sa facut cu cea de la nokia?stiu ca am vazuto pe un forum,dar numi mai aduc aminte daca era aicia sau pe un forum italian 🙂

  • Daca Apple va pune un feed live de la conferinta atunci da. Daca Apple nu pune feed live atunci nu ai unde sa o vezi pentru ca nu se permite filmarea din sala.

  • Tigris Regalis

    Se pare că Apple a mai semnat anterior și cu Warner!