Prima Pagina Apple Apple intarzie comenzile pentru iPhone 5, lansarea ar putea avea loc in...

Apple intarzie comenzile pentru iPhone 5, lansarea ar putea avea loc in septembrie

Analistul american Gene Munster a facut graficul de mai sus in care sunt prezentate conferintele in care Apple a anuntat atat noile versiuni ale iOS cat si terminalele in sine. Observati ca de la an la an data pentru prezentarea noului sistem de operare a oscilat, Apple prezentand prima versiune a iOS 2 pe 6 martie 2008, prima versiune a iOSĀ  pe 17 martie 2009 si prima versiune a iOS 4 pe 8 aprilie 2010. Anul acesta compania va prezenta iOS 5 la WWDC-ul din 6 iunie pentru prima oara si nu se stie cand il va lansa in iTunes. In ceea ce priveste terminalele iPhone, iPhone 3G a fost prezentat pe 9 iunie si a fost disponibil pe 11 iulie 2008, iPhone 3GS a fost prezentat pe 8 iunie si a fost disponibil din 19 iunie 2009, iPhone 4 a fost prezentat pe 7 iunie si a fost disponibil din 24 iunie 2010.

Gene Munster a chestionat partenerii Apple din Asia si a aflat ca deocamdata Apple a intarziat foarte mult comenzile pentru componentele iPhone 5 ceea ce sugereaza o posibila lansare in toamna acestui an. Munster crede ca iPhone 5 va fi prezentat pe 24 august iar lansarea efectiva va avea loc pe 9 septembrie. El considera ca Apple va amana lansarea noului iPhone avand in vedere ca nu a comanda piese noi pentru dispozitiv iar lansarea in toamna pare sigura din punctul sau de vedere. Parerea mea e ca lucrurile sunt extrem de complicate acum insa pe 6 iunie vom afla exact cum sta treaba.

  • razvanrazy

    Sunt doar speculatii. La fel se vorbea aiurea si inainte de iPad 2 si de fapt, s-a lansat foarte repede dupa prezentare.

    Sa fim seriosi, il vor anunta odata cu iOS 5 (in iunie) si il vor lansa la sfarsitul lui iunie.

  • Daniel

    hai frate nu compara ipad 2 cu iphone 5. acum se stie clar ca nu va fi i5 ci un 4 cu hardware imbunatatit. bloggeri dornici de trafic fac speculatii aiurea. apropo maine e sfarsitul lumii ptevestit de un mare preot american. asa si nenea asta prezice el lansarea i5.