Video: Apple Store 2.0, iata ce a implementat Apple in magazinele sale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5I5OSQ_sgnA[/youtube]

S-a vorbit atat de mult zilele acestea despre ce va face Apple cu ocazia implinirii a 10 ani de la deschiderea primului magazin insa nimeni nu a lansat un zvon care sa fie in concordanta cu realitatea. S-a spus ca se vor lansa produse noi, ca vom avea tehnologie NFC, ca vor fi promotii, etc, insa in final Apple a introdus doar tablete iPad 2 care afiseaza informatii despre produsele puse in display. Da, acum tabletele iPad 2 sunt asezate langa celelalte produse de pe mesele magazinelor Apple(chiar si langa tablete iPad 2) si afiseaza informatii despre produse. Pe tablete vom putea vedea specificatiile tehnice, informatiile generale despre produs, lista de preturi, modalitati de a lua legatura cu un specialist, etc.

Langa fiecare produs Apple exista cate o tableta ipad 2 pozitionata precum cea de mai sus si cu informatiile respective listate pe ecran. Partea interesanta este ca utilizatorii pot interactiona cu tableta pentru a accesa informatiile de care au nevoie.

Retail stores around Australia have launched ‘Retail 2.0′ to mark the 10th anniversary of Apple Retail stores. We knew this was coming but what exactly has happened?

iPads display product prices & information for products.

iPads display product features, prices and lets you compare between models.

Use the iPad to ask a specialist to to come to you.

Apple store staff appear to be wearing party hats.

Cam atat despre Apple Store 2.0, nimic extraordinar, nimic indeajuns de important incat sa merite atata agitatie.