Prima Pagina Apple Video: Apple Store 2.0, iata ce a implementat Apple in magazinele sale

Video: Apple Store 2.0, iata ce a implementat Apple in magazinele sale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5I5OSQ_sgnA[/youtube]

S-a vorbit atat de mult zilele acestea despre ce va face Apple cu ocazia implinirii a 10 ani de la deschiderea primului magazin insa nimeni nu a lansat un zvon care sa fie in concordanta cu realitatea. S-a spus ca se vor lansa produse noi, ca vom avea tehnologie NFC, ca vor fi promotii, etc, insa in final Apple a introdus doar tablete iPad 2 care afiseaza informatii despre produsele puse in display. Da, acum tabletele iPad 2 sunt asezate langa celelalte produse de pe mesele magazinelor Apple(chiar si langa tablete iPad 2) si afiseaza informatii despre produse. Pe tablete vom putea vedea specificatiile tehnice, informatiile generale despre produs, lista de preturi, modalitati de a lua legatura cu un specialist, etc.

Langa fiecare produs Apple exista cate o tableta ipad 2 pozitionata precum cea de mai sus si cu informatiile respective listate pe ecran. Partea interesanta este ca utilizatorii pot interactiona cu tableta pentru a accesa informatiile de care au nevoie.

Retail stores around Australia have launched β€˜Retail 2.0β€² to mark the 10th anniversary of Apple Retail stores. We knew this was coming but what exactly has happened?

iPads display product prices & information for products.

iPads display product features, prices and lets you compare between models.

Use the iPad to ask a specialist to to come to you.

Apple store staff appear to be wearing party hats.

Cam atat despre Apple Store 2.0, nimic extraordinar, nimic indeajuns de important incat sa merite atata agitatie.

 • Share it please!

 • Alexandru

  Tipic , atata agitatie, reclama mascata, Apple – geniul marketingului si reclamei
  So excited about this :))))))
  Nu se vor schimba niciodata, in momentul in care vor face asta vor disparea pur si simplu

 • Asa si πŸ™‚ ? Era si de asteptat sa nu scoata ceva sau altele ca Apple nu trage cu urechea la zvonurile ce ies pe banda rulanta ! Mie imi place ideea ca au pus tableta iPad langa orice produs Apple !

 • oricum nu ne afecteaza pe noi din Romania

 • Parca era vorba ca angajatii au primit cate 1 iPad pentru a face comenzile. Sau era un alt zvon si nu stirea reala? πŸ™‚ Nu stiu daca au facut o alegere buna sau nu pana nu intru intr-un Apple store, asa ca …

 • Zvon care nu s-a adeverit.

 • Dan B.

  Ce frumoasa e tipa de la call center… si in realitate o babaciune de faci infarct la oki :))))

 • Chiar ma gandeam ce pot face, in final iar au scris blogurile si ziarele etc etc despre patania celor de la Apple, pagini insirate aiurea… Clasic a la Apple… Oricum se pare ca toata lumea asteapta cu gura cascata ce or mai scoate prietenii nostri de la Apple, hai ca le-am scris numele de cel putin 3 ori deci ajunge cu reclama πŸ™‚