Prima Pagina Apple iCloud lansat de Apple in iunie dupa WWDC 2011

iCloud lansat de Apple in iunie dupa WWDC 2011

Avand in vedere ca am aflat ce modificari a facut Apple pe partea de retail, acum intreaga atentie se indreapta spre WWDC si iCloud. Publicatia The Economist Times sustine ca noul sistem de streaming audio online a celor de la Apple va fi lansat in luna iunie dupa anuntul oficial din cadrul WWDC. Apple a incheiat deja intelegeri cu 3 dintre cele 4 mari case de discuri din SUA si acum nu mai ramane decat sa fie parafate intelegerile cu publisherii care detin un set diferit de drepturi cu privire la materialele audio digitale.

The Cupertino, California-based gadget-maker is expected to launch a new Web-hosted music service next month, according to multiple reports, after negotiating deals with at least three of the four major record labels.

Multa lume asteapta iCloud si multa lume isi doreste ca serviciul celor de la Apple sa fie peste cele de la Google si Amazon. Nu stie nimeni cum va fi configurat noul serviciu sau ce va necesita pentru a functiona insa pare destul de clar ca din luna iunie il vom putea utiliza.

  • Noi momentan nu avem iTunes store pt muzica in romania, nu vad cu ce ne-ar ajuta pe noi.

  • Well muzica din iCloud nu trebuie sa fi fost cumparata in prealabil din iTunes deci poate fi folosit oriunde.

  • Daca va merge pe metoda sa copiem pe telefon o bucatica si sa verifice checksumu iar apoi sa treaca pe streaming, probabil va trebui folosit un cont de US unde piesa este streamable, daca putem uploada mp3/aac-ul direct din itunes , ar fi ideal, noroc ca am ceva muzica cumparata si de pe US store, tare is curios ce modalitate va avea,

  • Cashix

    Poate doar eu gandesc asa dar nu vad rostul acestui serviciu.Nu vad de ce as face o gramada de trafic pe net sa ascult muzica cand am 32gb memorie pe iPhone,mai mult de atat,nu vad de ce as plati un astfel de serviciu.
    Ceea ce mi-as dori ar fi sincronizarea MobileMe + mail-ul oferite gratuit,dar ma indoiesc si de asta,Apple nu prea a oferit nimic gratis pana acum in afara de Find My iphone,dar niciodata nu e tarziu,poate incepe acum 🙂