iCloud lansat de Apple in iunie dupa WWDC 2011

Avand in vedere ca am aflat ce modificari a facut Apple pe partea de retail, acum intreaga atentie se indreapta spre WWDC si iCloud. Publicatia The Economist Times sustine ca noul sistem de streaming audio online a celor de la Apple va fi lansat in luna iunie dupa anuntul oficial din cadrul WWDC. Apple a incheiat deja intelegeri cu 3 dintre cele 4 mari case de discuri din SUA si acum nu mai ramane decat sa fie parafate intelegerile cu publisherii care detin un set diferit de drepturi cu privire la materialele audio digitale.

The Cupertino, California-based gadget-maker is expected to launch a new Web-hosted music service next month, according to multiple reports, after negotiating deals with at least three of the four major record labels.

Multa lume asteapta iCloud si multa lume isi doreste ca serviciul celor de la Apple sa fie peste cele de la Google si Amazon. Nu stie nimeni cum va fi configurat noul serviciu sau ce va necesita pentru a functiona insa pare destul de clar ca din luna iunie il vom putea utiliza.