Prima Pagina Apple iPhone 5 ar putea avea un ecran curbat

iPhone 5 ar putea avea un ecran curbat

Nu stim inca data la care va fi prezentat iPhone 5 lumii intregi insa aflam astazi ca Apple se gandeste sa implementeze un ecran curbat in viitorul iPhone. In imaginea de mai sus avem terminalul Google Nexus S care are un astfel de ecran si se pare ca Apple se gandeste la implementarea unuia asemanator. Conform celor de la DigiTimes, Apple ar fi cumparat in jur de 2 – 300 de masini care taie sticla in diverse forme si le-a depozitat la partenerii sai din Asia. Apple a cumparat masinile pentru ca partenerii sai nu doreau sa investeasca intr-o asemenea tehnologie deocamdata avand in vedere ca pe piata exista putine telefoane care o folosesc.

There has been a fair amount of buzz on the iPhone 5, and the latest being circulated around the supply chain in Taiwan is that Apple is going to adopt a curved cover glass for its next generation model, according to industry sources. Cover glass makers are reluctant to commit investment to the purchase of glass cutting equipment due to the high capital involved, said the sources. However, in order to push forward the production of curved glass, Apple reportedly has purchased 200-300 glass cutting machines to be used by glass makers, said the sources. The glass slicing machines are currently being stored at associated assembly plants and will be brought online once yield rates for the production of curved glass reaches a satisfactory level, the sources revealed.

iPhone cu ecran curbat, va puteti imagina asa ceva? Apple a folosit un ecran curbat intr-un vechi model al iPod Nano insa cum ar arata intr-un iPhone? Parca nu pare o miscare pe care Apple ar putea-o face in ceea ce priveste iPhone-ul. Zvonul vine sa contrazica recentele informatii care indicau ca viitorul iPhone va reprezenta un upgrade minor fata de modelul actual, adica nimic pe partea de design ci doar pe partea hardware. Nu stiu cum ar arata un iPhone cu ecran curbat dar parca nu ma “atrage” chiar atat de mult ideea. Voi ce parere aveti?

 • Share it please!

 • Adi

  Nashpa rau de tot!!

 • Mmm asta le intrece pe toate :))

 • AlexMihail

  Dece nu? Sculă sa fie.

 • Adi

  Eu cred ca o sa fie tare de tot…mai ales ca de la 3gs tot ne uimesc

 • Marean Careste

  Daca ar arata ca cel din imagine, mi-as face un upgrade imediat!

 • Lucian

  Ecranul de la Nexus S e naspa rau…

 • GEXU

  in cazul asta, o sa devina un tic nervos, rasucirea pe masa a iphone-ului

 • Gabriela

  Ce parere aveti despre Samsung Galaxy S II ???

 • ch3c

  daca ar arata asa,apple var fi uimit din nou cu noul design uimitor,inovat de ei,inca odata da tiparul peste cap copiind de la xperia arc,dar nu conteaza ei eu inventat roata….

 • icetkk

  @ch3c
  Speria Arc e curbat pe spate, ecranul e drept

 • Tigris Regalis

  În poză arată cam ca un 3GS pe care s-a așezat un elefant … nu știu cât de util ar fi ecranul curbat și dacă utilitatea sa va compensa cumva aspectul deformat, dar parcă nu-mi pot închipui un iPhone cu profil de cartof prăjit.

 • daca taie sticla acele aparate, de ce se presupune ca ar fi pentru ecran. poate vor sa ii facă spatele curbat, sau vor fi pentru ipoduri

 • laviniu

  prea tare cred ca o sa imi cumpar vreo 3-4 bucati…sa fie …nu conteaza ca pretul va fi …cum va fi IPHONE the best …adevarul e ca nu dau 2 bani pe apple imi pare rau pt voi guys…prea scump NU face banii …nici Iphone 4 nu isi merita banii …am un galaxy s …asta intradevar isi merita banii…sry again

 • Tigris Regalis

  @Dobrin Albert: +1

  @Iaviniu: Da, strigă în gura mare ce “luzăr” ești, să știe toți că nu-ți permiți un iPhone și trebuie să te mulțumești cu o imitație asiatică inferioară! Tu precis ești un adept al produselor “Adibas” și “Reabak” și te justifici, jalnic, că originalele nu-și merită banii. LOL@U!

 • Tigris Regalis misto .. mi a placut cum ai raspuns :D. in anglia e o reclama la tv care imi place de mor … face reclama la cate poti face cu un iphone shi se termina asa: so … if you don’t have an iphone … well .. you don’t have an iphone. foarte tare :))