Prima Pagina baseband Video: Sherif Hashim demonstreaza ca downgrade-ul de baseband nu este posibil

Video: Sherif Hashim demonstreaza ca downgrade-ul de baseband nu este posibil

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UHxGGjQOgIA[/youtube]

Pentru cei care au baseband 06.15.00 exista o problema foarte mare, mai exact functia GPS nu le functioneaza deloc. Nu toti cei care au acest baseband intampina aceasta problema dar in jur de 90% dintre posesorii de terminale cu acest baseband nu pot folosi functia GPS. Dev Team a promis o solutie de baseband downgrade care va rezolva problema prin instalarea unui baseband vechi si deblocabil insa pana acum nu au reusit sa o lanseze. In clipul video de mai sus avem o tentativa esuata a lui Sherif Hashim de a face downgrade de la baseband-ul 06.15.00 la 05.13.00. Terminalul iPhone 3G folosit in acest proces a fost stricat de tot adica nu mai poate functiona deloc sau cel putin asa sustine Sherif Hashim.

Dupa publicarea clipului video de mai sus Sherif Hashim le recomanda tuturor celor care au baseband de iPad sa se obisnuiasca, cu lipsa functiei GPS. Avem o dovada ca s-a lucrat la solutia de baseband downgrade insa avem si o dovada ca ea nu functioneaza dar poate in viitor se va gasi cineva indeajuns de istet pentru a face procesul sa ruleze corect. Deocamdata ramaneti cu baseband-ul de iPad si fara GPS.

 • Share it please, stiu ca e multa lume interesata!

 • Naspa ca nu exista o solutie de unlock pt 3gs… decat asta paguboasa, fara functie de GPS si pt unii terminalul bulit

 • da stai un pic, ca in clipul ala pus de tine nu se vede nimic relevant, doar ca ajunge sa stearga ceva si ca incearca sa rescrie, nu arata ca s-a oprit procesul… acum credem pe cuvant pe toata lumea?

 • http://twitter.com/#!/sherif_hashim/
  Poti sa ma crezi daca vrei, daca nu poti sa il crezi pe el http://twitter.com/#!/sherif_hashim/ daca nici pe el atunci..

 • R.I.P iphone 3G ! Asa si ? omu are iPhone 4 si il doare undeva ca nu ii mai functioneaza mult invechitul 3G pe care nu il mai folosise de 2 ani 😉 ! E clara treaba cu downgrad-ul ….

 • Asa si? Daca nu ti se demonstreaza ca nu merge cum sa stii asta? Pe tine nu te intereseaza ca ti-ai rezolvat problemele dar pe altii ii intereseaza.

 • z3wl

  @domnul avocat : iar te bagi in seama aiurea maestre? tu realizezi ca ai spus o prostie nu? ideea era sa dovedeasca celor cu probleme cu bb-ul ca downgrade-ul momentan nu e posibil. insa tu ai inteles ca pe el il doare la basca si are I4 ca inlocuitor…ti-am mai zis si ti-o repet poate te prinzi intr-un final : un avocat GANDESTE!! nick-ul ala nu te prinde deloc imi pare rau…

 • None

  Filmarea completa: http://twitpic.com/51dhks

 • Gabriela

  Deja a inceput sa-mi fie sila de acest……..Sherif Hashim.

 • Nu e completa aia, e la fel precum cea pusa de mine.

 • @z3wl: prietene toată chestia asta cu update la BB de iPad a fost o mare postie încă de la bun început efectiv ducand la pierdereA GPS-ului :)!! Iar acum la pierderea telefonului ;)!! ASA si ? Era de așteptat ca sa nu meargă un downgrade momentan …insa uite cu ce sa soldat ;)!!

 • Tigris Regalis

  Deci înțeleg că prin această demonstrație eșuată s-a pus cruce proiectului de baseband downgrade și băieții se pot apuca de altceva … deși mă îndoiesc că le va mai ieși ceva, de un an n-au mai reușit nimic.

 • Eu inteleg ca omul nu are de ce sa minta, la fel si tu, doar daca e sa minti pentru ca la randul tau asa ai fost informat, dar nu inteleg de ce nu a postat o filmare completa, sa vedem acel fail… poate sunt eu un pic paranoic si atat.

  Bine ca nu am facut update de bb la cel ipad, poate totusi sunt sanse ca in vara asta sa exista cumva o solutie de unlock si pentru bb-urile noi pt 3g/gs, un sim… desi cred ca nu se mai intereseaza nimeni sa scoata asa ceva pentru ca ar fi putini cumparatori.

  3g da s-a cam dus, desi sunt multi care il au si il folosesc, 3 gs chiar daca nu se ridica la performantele lui 4 totusi are performante in iOS 4.x.x

 • A pud o poza pe contul sau unde arata cum se termina seria de cod.