Promotiile zilei pe iDevice.ro – 23.05.2011

Incepand de astazi am decis sa deschid o noua sectiune pe iDevice.ro prin care va voi aduce zilnic la cunostinta cele mai bune oferte pentru produse Apple. Tot ce va intereseaza pe voi veti gasi in articolul despre promotiile zilnice insa desigur ca informatiile vor fi bazate pe promotiile magazinelor din Romania. Nu toate magazinele fac promotii constant la produse Apple si din pacate nu toate magazinele afiseaza si pretul produsului inainte de promotie. Sper ca incepand de astazi sa va pot oferi produse care va intereseaza, produse care sa merite banii vostri si sa va ghidez spre o achizitie buna. Daca exista reprezentanti ai vreunui magazin online care vor sa faca parte din promotiile zilnice atunci office@idevice.ro este deschis pentru toata lumea.

Tastatura Wireless Bluetooth Macally pentru iPhone/iPad – Pret: 299,00 RON

Date tehnice: Tehnologie bluetooth 2.0 pentru libertate wireless de pana la 10m distanta. 77 taste subtiri ce folosesc tehnologia de ultima ora Scissor-Key-Switches™. Tasta “on-screen keyboard” (tastatura pe ecran) si pentru controlul volumului. Tastatura numerica incorporata (pentru utilizare la calculator). Buton Pornit/Oprit pentru a maximiza durata de viata a bateriei. Carcasa de protectie tastatura care functioneaza si ca stand de vizionare pentru iPad (landscape si portrait). Dimensiuni tastatura: 222x103x16mm (LxlxI). Dimensiuni carcasa protectie: 235x142x28 (LxlxI). Pachetul include tastatura BTKeyMini, carcasa de protectie/stand, 2 baterii AAA si ghid de utilizare.

 

Docking Station pentru iPhone 4 – Pret: 25,00 RON

Date tehnice: Docking station elegant si compact, de culoare alb, perfect pentru iPhone 4G. Va puteti conecta docking station-ul la computer cu cablul cu care a venit cu iPhone-ul dvs., apoi asezati iPhone-ul docking station pentru sincronizare si pentru a incarca bateria.

 

Adaptor HDMI pentru iPad, iPhone, iPod –  Pret: 189,00 RON

Date tehnice: Suport pentru  transmitere video si audio pentru HD TV sau aparat HDMI;Suport 720P HD Digital semnal de iesire; Suport videoclipuri, filme, Podcast; Dispozitiv de iesire video HDMI

 

Cablu conectare MB128ZA/B – Pret : 169,00 lei / 152,10 RON

Date tehnice: Apple Component AV Cable MB128ZA/B; Cablu conectare iPhone si iPod la televizor (de la mufa propietara Apple la 3 x RCA Component)

Compatibilitate: iPad 2 , iPad , iPhone , iPod

 

Folie de protectie Hama pentru iPhone – Pret: 26,00 RON

Date tehnice: Folia Hama pentru iPhone este usor de aplicat, protejeaza impotriva amprentelor, prafului si a zgarieturilor. Accesoriul sporeste intimitatea utilizatorului multumita efectului de oglinda a foliei astfel incat nimeni nu poate vedea ce faceti voi pe terminal.


MacBook Air Core 2 Duo 1.4GHz 128GB Flash Mac OS X v10.6 Snow Leopard EN – Pret : 5.299,00 RON

Date tehnice: Dimensiuni: 299.5 x 192 x 3/17 mm ; Greutate: 1.06 kg ; Baterie: Li-Polymer; Anatomie maxima: 5h l; Diagonala: 11.6 inch;Frecventa: 1400 MHz; Capacitate: 2048 MB; Sistem de operare: Mac OS X v10.6 Snow Leopard