iPad 2 la preturi promotionale in Romania

In imaginea de mai sus aveti preturile pentru tableta iPad 2 stabilite de magazine saptamana trecuta. Atunci va spuneam ca in Romania concurenta functioneaza si preturile tabletelor pot fi reduse la o valoare oarecum normala. Ei bine, cei de la emag incearca sa dovedeasca faptul ca se poate si mai bine asa ca astazi au redus corespunzator preturile tabletelor din oferta proprie. Fiecare model al tabletei este disponibila la preturi semnificativ mai mici decat saptamana trecuta insa vorbim desigur despre o promotie nu despre preturi care vor ramane asa pe perioada nelimitata.

In tabelul de mai jos aveti preturile actualizate pentru fiecare model in parte si daca va intereseaza vreo tableta va recomand sa va grabiti cu o achizitie.

[table id=5 /]

9 COMENTARII

  1. Nu știu ce sa-ți răspund dar acum îți scriu de pe el. Înainte sa-l cumpăr am verificat seria iar iPad fusese cumpărat cu 14 zile in urma din HongKong. ( e o aplicatie in AppStore care-ți da date despre orice idevice : când a fost cumpărat ,de unde ,ce tip e , cât mai are garantie etc) Asa ca nu e vreun fake si nici furat nu cred ca e pentru ca fata de la magazin mi- a făcut factura ,deci trebuie sa aiba o intrare legitima pe el.
    In plus daca ar fi fost furat inainte de vanzare ,nu ar fi fost inregistrat iar daca ar fi fost dupa , n-ar fi avut ei cantitati.
    Azi am fost din nou la ei pentru husa. Au adus niște chinezarii impecabile , imitatii perfecte ale husei de iPad 1 dar personalizate pentru iPad 2 .asta nu mai era asa ieftină , am dat 200 RON insa era exact ce-mi doream asa ca…
    Deocamdată se mișca excelent( e diferența sensibilă fata de 1 ) si nici probleme prea mari de screen bleeding nu am avut. Oricum mult mai Putin decât pe iPad 1 luat din Apple Store din Atlanta! Vazand prețul m-am gândit ca ar putea fi resigilate insa chiar am fost extrem de atent si nu pare.

  2. Am uitat sa specific ca husa imita perfect husa originala Apple pt iPad 1 si in plus are si funcția de smartcover ceea ce a fost chiar o surpriza plăcută .

  3. […] Preturile resellerilor din Rusia sunt mai mici decat cele ale magazinelor online din Romania si in momentul de fata sunt foarte curios sa vad la ce pret vor aduce operatorii de telefonie mobila tableta. swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/laHfxMnTx7Y&color1=0x35405E&color2=0x35405E&rel=1&fs=1&showsearch=1&showinfo=1", "vvq-42164-youtube-1", "580", "370", "10", vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes); Tags: Apple, Brazilia, Chile, iPad 2, Noutati, pret, Rusia, Ucraina, video Share Te-ar putea interesa si:Video: iPad 2 are probleme cu pierderea semnalului antenelor Wi-FiiPad 2 la preturi promotionale in RomaniaVideo: Dell XPS 15 – un competitor pentru MacBook AirVideo: Iata cum functioneaza noul sistem de display al produselor implementat de Apple astaziVideo: Iata cum arata sectia Foxconn unde s-a produs incendiul de zilele trecute […]