Promotiile zilei pe iDevice.ro – 24.05.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

Dual Dock Charger Dexim pentru iPhone/iPod – Pret: 215,10 RON

Dock Charger Dexim ofera posibilitatea de a incarca un iPod si un iPhone in acelasi timp.Astfel, puteti reduce numarul de cabluri si il puteti lua si in calatorii.Incarcarea se face doar introducand iPhone-ul sau iPod-ul in conectorul dock-ului.

Date tehnice: Input: 100-240V, 50/60Hz ; Output: 5V, 500mA

Compatibilitate: iPhone 3G/3GS


Incarcator auto Griffin PowerJolt Plus pentru iPod/iPhone/iPad – Pret: 83,70 RON

Conectati PowerJolt Plus la priza de 12 volti si conectati cablul de dock la iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul dumneavoastra. PowerJolt Plus “2.1 asigura nivelul de incarcare necesar pentru iPad, si cel mai rapid posibil timp de incarcare pentru iPhone sau iPod. Construit pentru a putea incarca si deschide un GPS, un telefon mobil si chiar mai mult.

Date tehnice: Input Voltage 12-16 V

Compatibilitate: iPod Touch(2nd. 3rd, 4th gen.), iPhone, iPod nano(6th, 5th, 4th gen.), iPod classic. iPhone 4, iPhone 3G/3GS

 

Garnitura Glam Rocka pentru iPhone 4 (Neagra) – Pret: 45,00 RON

Accesoriul previne problemele de receptie, deoarece protejează antena de la contact direct, se potriveste perfect în jurul marginilor de iPhone 4. Permite accesul facil la toate comenzile şi porturile, sunt durabile şi rezistente la rupere.

 

Micro DVI to Video Adapter – Pret: 99,00 RON / 79,00 RON

Adaptorul Mini-DVI la DVI este proiectat pentru sisteme Mac echipate cu port Mini DVI (precum unele modele iMac MacBook si PowerBook G4) permitand conectarea acestora la majoritatea dispozitivelor cu porturi S-video sau video compozit.

Husa Momax Snow Leopard Pattern pentru iPadPret: 107,10 RON

Date tehnice: Material – piele cu efect Snow Leopard ; Design inovator 2in1 ce va ofera comfort similar cu cel al utilizarii unui notebook; Excelenta protectie in timp ce utilizati sau transportati iPad-ul.


iPhone 4 32GB Black – Pret : 3.263.81 RON / 3.209,00 RON

Bucura-te de un display de 3.5 inch cu o rezolutie mai mare, ce poate reda imagini extraordinare. Tehnologia LED backlighting si senzorul inteligent ajusteaza intensitatea astfel incat imaginile se vad optim, cu consum eficient de energie. Culorile sunt mai vii, unghiul de vizualizare este mai mare iar tu ai parte de o experienta unica.

5 COMENTARII

  1. O intrebare aveam un incarcator griffin de masina cu 2 usb care incarca fara probleme iphonul dar nu vrea de nici o culoare sa incarce ipadul2 imi poate cineva recomanda un incarcator de masina testat care sa mearga pentru ipad2 …

  2. Incarcator auto iPad/iPhone/iPod dualport USB – Macally CARUSB10 este incarcatorul care scoate 2A necesari incarcarii ipad.