Orasul Meu – aplicatia care iti spune totul despre orasul tau

De doar cateva zile este disponibila in AppStore o noua aplicatie numita Orasul Meu. Daca ati auzit de aplicatia Urbo sau site-ul urbo.ro atunci veti sti conceptul din spatele aplicatiei Orasul Meu. Practic folosind aceasta aplicatie aveti posibilitatea de a descoperi locatii din orasul vostru si cand spun locatii ma refer la : restaurante, benzinarii, muzee, gari, hoteluri, pensiuni, farmacii, supermaket-uri etc. Aplicatia foloseste sistemul Google Maps pentru a ne afisa locatia pe harta plus locatiile cautate de noi si are la dispozitie cateva mii de puncte de interes din diverse orase. Partea interesanta este ca aplicatia afiseaza si evenimente in desfasurare in apropierea locatiei noastre, deci teoretic ati putea afla tot ce se intampla in orasul vostru direct de pe iPhone.

In teorie aplicatia pare interesanta insa in realitate se uneori se inchide singura imediat ce o deschizi iar sectiunea care iti arata locatiile de pe harta este aproape imposibil de folosit. iPhone-ul meu facea cu greu fata afisarii clusterului de iconite de pe ecran iar un refresh te lasa in asteptare cateva minute bune. Cred ca la partea cu afisarea locatiilor este nevoie de foarte multe imbunatatiri altfel cine testeaza aplicatia o data, o va sterge imediat ce o inchide.

Daca totusi reusesti sa faci click pe una dintre ocatii vei primi informatii detaliate despre adresa, numar de telefon, wesite, cordoonatele pe harta si evenimentele care se desfasoara in locatie. Desigur ca nu lipseste optiunea de a face check-in insa pana ajunge acolo trebuie sa te inarmezi cu rabdare deoarece clusterul de aplicatii iti omoara telefonul.

Orasul Meu este deocamdata in versiune beta insa aplicatia parte promitatoare daca locuiesti in Bucuresti. Daca locuiesti in provincie esti mai mult decat neinteresant si spun asta pentru ca in Iasi informatiile despre locatii si evenimente lipsesc cu desavarsire. Pe scurt aplicatia Orasul Meu iti spune totul despre orasul tau, asta desigur daca orasul tau se numeste Bucuresti. Nu m-am obosit sa caut informatii din alte orase mari pentru ca sincer sa fiu nu ma intereseaza ce se intampla in Timisoara daca eu locuiesc la 600km distanta.

De ce e bine sa fii in Orasul Meu:

  • mii de locuri si sute de evenimente active in fiecare moment, in Bucuresti, in orasele mari ale tarii, pe Valea Prahovei si pe litoral
  • cel mai usor mod de a gasi evenimente in oras – orice loc cu o steluta deasupra are cel putin un eveniment in urmatoarele 24 de ore
  • geolocalizare prin GPS si focus pe ce se intampla langa tine, ca sa nu pierzi timpul cautand informatii pe telefon
  • motor de cautare performant si sistem flexibil de filtrare a rezultatelor
  • afisare in format harta si lista, cu precizarea numarului de rezultate de pe ecran versus numar total de rezultate
  • functie de check-in, care te ajuta sa iti gasesti prietenii si sa fii gasit de ei
  • compatibilitate cu Facebook
  • multe alte functii si avantaje, disponibile in curand

 

Pretul initial:
Numele:
Orasul Meu

 

Gratuit

s 

 





Developer: iLeo Marketing In…
Categoria: Lifestyle


 

Descriere: Orasul Meu www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat de catre 24-FUN special pentru orasele din Romania, care iti arata in orice moment ce locuri si ce evenimente sunt in apropierea ta.

Nu e nevoie …

 


Dimensiunea aplicatiei este: 5.7 Mb


 

 

2 COMENTARII

  1. Pare a fi interesanta applicatia, dar totusi are ceva probleme, spune ca nu am conexiune, desi am si alte aplicatii vad asta, nu merge sa te loghezi cu contul de fb (poate pentru ca nu ma ca online) parola este vizibila, nu se afla in spatele asterixurilor… in rest cred ca functioneaza bine nu sunt in Romania ca sa imi dau seama de cate evenimente imi arata.

  2. mie imi apare mereu ca “Atentie! Pentru a rula aplicatia trebuie sa aveti conexiune la internet”, apas OK si tot apare, chiar daca sunt conectat prin wi-fi la internet. si mai e de lucrat la el 🙂