Samsung vrea sa vada iPhone 5 si iPad 3 inaintea lansarii pe piata

Acum cateva zile v-am spus ca Apple a cerut si a primit acceptul unei instante americane  sa vada prototipurile tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1, a Samsung Galaxy S II si altor catorva terminale pentru a verifica daca Samsung a incalcat anumite brevete de inventie. Acum Samsung cere exact acelasi lucru de la o instanta americana insa ei doresc sa vada prototipurile pentru iPhone 5 si iPad 3 motivand ca produsele lor vor fi pe piata in acelasi timp cu iDevice-urile si doresc a le testeze pentru a se pregati in eventualitatea in care Apple ii va actiona din nou in judecata.

Samsung claims that it needs to see Apples future products because devices like the Droid Charge and Galaxy Tab 10.1 will presumably be in the market at the same time as the iPhone 5 and iPad 3, and Samsungs lawyers want to evaluate any possible similarities so they can prepare for further potential legal action from Apple. That means talks have been at a standstill for a long time now, and I wouldnt be surprised if Samsung was trying to put some additional heat on Apple to try and kick negotiations back into gear.

Desigur ca nu inginerii companiilor vor vedea prototipurile celeilalte parti ci avocatii acestora vor avea ocazia sa le examineze. Mi se pare ciudata cererea celor de la Samsung care au deja acces la componeltele iPhone 5 si iPad 3 avand in vedere ca sunt parteneri ai Apple deci probabil cererea lor are cu totul alt scop. Se pare ca Apple si Samsung ar fi negociat pentru mai bine de un an la un contract inainte ca Apple sa ii cheme in judecata pentru incalcarea unor brevete de inventie. E clar ca acest proces are defapt un alt motiv in spate dar in momentul de fata niciuna dintre companii nu pare dispusa sa cedeze.