Prima Pagina Apple Apple explica erorile afisate de iTunes in timpul unui restore

Apple explica erorile afisate de iTunes in timpul unui restore

Nu cred ca exista posesor de iDevice care sa nu fi intampinat macar o eroare in timpul unui restore. Apple stie asta si a actualizat pagina unde explica erorile afisate de iTunes in timpul procesului de restore si trebuie sa va recomand sa citit acea pagina deoarece acopera absolut orice eroare va imaginati voi. Majoritatea erorilor le intampinati in mod regulat cand incercati sa faceti restore la o versiune veche a iOS si Apple nu va lasa ori cand incercati sa faceti restore cu alte firmware-uri si primiti diverse erori 16xx iar Apple ne explica modalitatea prin care putem sa le rezolvam.

Va recomand sa va uitati peste acel document de suport si sa ii faceti un bookmark impreuna cu acest articol iar cand intalniti vreo eroare pe care nu o cunoasteti fie va uitati in acea pagina fie intrebati aici. Pentru novici explicarea erorilor este extraordinar de utila deoarece restore-ul unui iDevice a devenit un proces atat de complex incat trebuie sa inveti dinainte ce trebuie sa faci.

  • Share it please!

  • Spider

    Pentru noi care nu stim engleza ce sa intelegem? Multumesc!

  • Ca Apple nu ne iubeste. Daca nu intelegi ceva poti intreba, de tradus pagina aia, poate o traduce Apple.

  • Dan B.

    Spider: e o vorba batraneasca. Mai treci pe la scoala” 😉

  • Mie cand iau un joc imi cere ID Apple si password, le bag si imi da eroare ca Itunes nu este momentan disponibil, si incerc de mult timp si mereu da asa … Ce sa fac?

  • Eroarea: ” Solicitarea dvs. iTunes Store nu a putut fi indeplinita. A survenit o eroare necunoscuta (0x800B0101).