Promotiile zilei pe iDevice.ro – 31.05.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

Husa Tasche AeroSpor – Pret: 79,00 RON

Compatibilitate: iPhone4

Keyboard Dock – Pret:359,99 RON

Caracteristici: Dock-ul este compatibil cu adaptorul iPad VGA,kit-ul pentru camere foto si incarcatorul iPad 10W USB Acces direct catre iPad – Home screen,Spotlight search,Display brightness,Picture frame mode,Onscreen keyboard,Screen lock.

Bumper pentru iPhone 4 – Pret: 87,99 RON

Descriere: Imbraca-ti iPhone-ul 4 cu bara de protectie BUMPER. Cu butoane metalice pentru volum si de putere, in doua tonuri de culoroare, si o combinatie de cauciuc si material plastic turnat, Bumper adauga o nota de stil la orice iPhone 4.

10W USB Power Adapter – Pret: 199,99 RON

Caracteristici: Port USB
Compatibilitate: iPad/iPad 2/iPhone 4

Folie de protectie Momax Anti-Glare pentru iPad 2 – Pret: 59,99 RON

Descriere: Suprafata ANTIREFLEX (ANTIGLARE) reduce la minimum reflexia luminii si a ultravioletelor
(previne oboseala ochilor cand utilizati intens aparatul in aer liber si/sau lumina puternica)
Previne aparitia amprentelor datorate ulizarii touchsreenului de tip capacitiv
Protejaza ecranul de zgarieturi
Respecta forma exacta a ecranului (inclusiv decupaje pentru butoane, microfon sau casca daca este cazul)

 

iPod Touch 4G 32GB – Pret: 1.369,27/1.169,00

Apple a anunţat noul iPod touch, echipat cu noi funcţionalităţi incredibile precum uimitorul ecran Apple Retina™, apelare video FaceTime, înregistrare video HD, procesorul Apple A4, giroscop pe 3 axe, iOS 4.1 şi Game Center – toate combinate în cel mai subţire şi mai uşor iPod touch din toate timpurile. Noul iPod touch beneficiază de autonomie de până la 40 de ore de redare audio şi 7 ore de redare video la o singură încărcare a bateriei.Vedeţi-vă prietenii în timp ce conversaţi cu FaceTime. Filmaţi, editaţi şi partajaţi materiale video HD excepţionale. Jucaţi jocuri cu prieteni sau necunoscuţi cu noul Game Center.

 

iPod nano, Generatia 6, 8GB – Pret: 735,90/599,00

Apple a lansat un iPod nano complet reproiectat, beneficiind de interfaţa Apple Multi-Touch™ care permite utilizatorilor să navigheze prin colecţia lor muzicală prin simpla atingere sau glisare cu un deget pe ecran. Având aproximativ jumătate din dimensiunile şi greutatea generaţiei anterioare, noul iPod nano prezintă o carcasă din aluminiu şi sticlă cu o clamă integrată, care îi dă posibilitatea de a fi purtat instantaneu. Noul iPod nano include funcţionalitatea Mixaje Genius, capacitatea de a crea şi edita liste de redare, un radio FM integrat cu suspendare live şi autonomie de până la 24 de ore la redarea muzicii la o singură încărcare.

 

MacBook White – Pret: 4.641/4.165 + o husa cadou

Carcasă: Unibody din policarbonat
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz
Memorie: 2GB (2x 1GB SO-DIMM) DDR3 SDRAM 1066MHz; acceptă max.4GB
Hard disk: 250GB Serial ATA; 5400 rpm
Unitate optică: da, slot-loading 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
Grafică: NVIDIA GeForce 320M cu 256MB DDR3 SDRAM memorie partajată cu memoria centrală
Ecran: Ecran LED glossy widescreen 13.3-inch (diagonala), 1280×800 rezoluţie
Video: Cameră iSight integrată; ieşire Mini DisplayPort suportând DVI, VGA şi DVI dual-link (necesită adaptoare, vândute separat)
Audio: Difuzoare stereo integrate, microfon omnidirecţional, ieşire combinată optică digitală/ieşire căşti (intrare audio analogică de linie selectabilă de utilizator)
Conectori: Port alimentare MagSafe; port Gigabit Ethernet; Mini DisplayPort; 2x USB 2.0; Audio in/out; slot blocare Kensington
Wireless: AirPort Extreme Wi-Fi integrat (spec. IEEE 802.11n)2; Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) integrat
Trackpad: Trackpad Multi-Touch pentru control precis al cursorului; acceptă derulare cu două degete, clic de dreapta şi gesturi Multi-Touch (zoom, rotire, glisare etc)