Apple lanseaza un program international prin care schimba carcasa MacBook-urilor

Apple a lansat ieri un program international numit MacBook Bottom Case Replacement Program prin care schimba gratuit carcasa din partea de jos a MacBook-urilor vandute in ultimul an si jumatate. Apple a publicat o pagina unde explica faptul ca in anumite conditii partea cauciucata a carcasei MacBook-urilor se poate dezlipi asa ca toti clientii care au cumparat un MacBook intre octombrie 2009 si aprilie 2011 vor beneficia de reparatii gratuite. Clientii pot merge in orice magazin Apple cu propriul MacBook care sufera de o asemenea problema si vor avea parte de o reparatie gratuita.

Apple has determined that under certain circumstances the rubber surface on some MacBooks may separate from the bottom case of the system. MacBooks shipped between October 2009 and April 2011 may experience this issue. Apple will replace the bottom case of any affected MacBook, free of charge, that exhibits the issue.

Cei care nu doresc sa mearga la un magazin Apple pentru a beneficia de aceasta reparatie gratuita au optiunea de a comanda de pe site-ul Apple o noua carcasa pentru MacBook-ul lor. Carcasa este gratuita si vine echipata cu suruburile care trebuie inlocuite in partea de jos plus o surubelnita Philips  care ne permite sa montam suruburile. Decizia este a voastra daca aveti asemenea probleme, fie mergeti la un magazin Apple fie comandati o noua carcasa online.

UPDATE: In Romania resellerii autorizati de Apple ar trebui sa poata rezolva problema cu inlocuirea insa niciunul nu a publicat inca informatii despre acest program.