Prima Pagina aplicatii De ce nu primesc notificari push de la iDevice.ro

De ce nu primesc notificari push de la iDevice.ro

Daca aveti activa functia Push a aplicatiei iDevice.ro atunci probabil v-ati intrebat de ce nu ati primi astazi vreo notificare desi pe blog au aparut articole. Ei bine serviciul care il folosesc pentru a va trimite notificarile push s-a gandit sa faca un upgrade sistemelor pe care le foloseste asa ca astazi, poate si maine pentru cateva ore, nu veti primi notificari push. Situatia este temporara si dupa ce se face upgrade-ul la servere notificarile vor veni exact ca si pana acum.

Daca vreti sa fiti in continuare informati despre articolele publicate pe iDevice.ro atunci va recomand sa ma urmariti pe Twitter sau Facebook pana se rezolva problemele cu Notificarile. Eventual va puteti abona si la newsletter insa prin el stirile nu ajung la fel de repede la voi.

Noua versiune a aplicatiei iDevice.ro este in review la Apple de aproape o saptamana, astept si eu ca si voi acceptarea ei si lansarea in App Store.

PS: Nu uitati sa participati la concursul pentru accesoriile oferite de Easydeal.ro si iDevice.ro.

 • Share it please!

 • Ionutza

  Primesc in fiecare Zi si multe 🙂 adica toate m-ai disperat cu spamu-ul :))

 • Well de asta e aplicatia 😀 Exista posibilitatea sa reduc numarul in viitor pentru ca mai am putin si depasesc numarul de mesaje pe care pot sa le trimit lunar si e foarte scump sa platesc zilnic ceea ce depasesc.

 • lla 3 stiri sa trimiti un mesaj sau ceva de genul ;)pe mine ma mai scoli dim cu pushu tau xD

 • Voi include si un mesaj de buna dimineata de acum 😀

 • bodoo69

  @zaone ti-am mai spus ca daca sunt conectat la net printr-un proxy server nu primesc notificari

 • Habar nu am care e treaba cu proxy-urile, il voi intreba pe dezvoltatorul care a facut aplicatia.