Prima Pagina Android Video: SlideAway disponibil pentru achizitie

Video: SlideAway disponibil pentru achizitie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4XpNQO6a4YU[/youtube]

Slideaway este un nou tweak pentru iOS care extinde functionalitatea Lockscreen-ului nostru prin adaugarea unor elemente foarte utile si asemanatoare cu cele existente in Android. Odata ce instalati tweak-ul veti vedea in Lockscreen 2 noi iconite cu care puteti deschide 2 aplicatii aflate in terminalul vostru. Tweak-ul ne permite sa setam ce aplicatie dorim sa deschidem direct din lockscreen insa optiunile se limiteaza doar la aplicatiile disponibile nativ in iOS. Sub aceste 2 iconite avem 2 tab-uri in care sunt afisate numarul de emailuri si numarul de apeluri ratate insa desigur ca nu putem deschide aplicatia mail sau phone dand click pe tab-ul respectiv. Tweak-ul functioneaza pe baza de Mobilesubstrate si preference loader deci va consuma resurse insa partea buna este ca prin preference loader putem modifica animatiile si felul in care se incarca tweak-ul.

Functionalitatea tweak-ului Slideaway nu se limiteaza doar la cele 2 butoane deoarece direct in lockscreen putem deschide task switcher-ul printr-un simplu swype iar din task switcher putem deschide orice aplicatie care ruleaza deja in background. Slideaway a fost lansat in repo-ul BigBoss de unde il putem cumpara pentru 2.99$.

 • Florin

  Zaone salut iti spuneam pe un alt topic ca am facut rost de un iphone demo cred deala cum e prin magazine de prezentari asa. As fi vrut sa il decodez ca sa pot sa sun dar nu merge. Are firmware 4.0.1si baseband 1.59.00. Ideea e ca nu prea pot face nimic pe el nu pot sterge pozele, aplicatiile…e cumva softul demo special conceput sau pot face ceva telefonului ??

 • Eu ti-am spus ca nu stiu ce inseamna iPhone Demo. Asa de la distanta nu am cum sa vad ce se intampla in el.

 • o sa incepem sa cumparam si tweakuri de 10$ :-J degeaba mai e cydia daca stai sa platesti pt orice programel

 • @Florin incearca sa-i faci restore fara update de baseband … poate merge asa

 • Mankid40

  @Florin din ce magazin l-ai furat?

 • Clau

  @mankid40 de ce intrebi vrei si tu sa dai o tura pe la magazinul respectiv 🙂

 • @Florin, dar de ce nu pui intrebarea asta pe forum, unde sigur primesti si raspuns, unde ai putea face un topic, unde ar putea sa il vada mai multi, nu un comentariu intro stire, care nu te ajuta prea mult, eu stiu ca acel bb este nedeblocabil si neupgradabil…. un search pe google te va lamuri un pic, dar deh este greu.