Prima Pagina aplicatii Orange lanseaza noua versiune a sectiunii Contul Meu

Orange lanseaza noua versiune a sectiunii Contul Meu

In cursul serii trecute Orange a lansat o noua versiune a sectiunii Contul Meu dedicata abonatilor si nu numai. In aceasta sectiune orice abonat isi poate administra optiunile disponibile in abonament, poate afla informatii despre factura, cronos, poate afla ce servicii are active in abonament, etc. Cei de la Orange s-au gandit ca vechea interfata si-a trait viata asa ca au conceput una noua mult mai intuitiva si cu mult mai multe informatii si optiuni disponibile pentru utilizatori.

Pentru utilizatorii de cartele noua versiune a sectiunii contul meu aduce multe noutati insa cele mai importante au legatura cu posibilitatea e a activa/dezactiva optiuni din cartela sau posibilitatea de a vedea lista de convorbiri. Noua versiune a sectiunii contul meu creste transparenta interactiunii dintre utilizatori si Orange pentru ca ne ofer acces la anumite functii care pana acum erau indisponibile clientilor. Daca aveti un cont inregistrat la Orange puteti verifica noua sectiune, daca nu aveti unul atunci va recomand sa va faceti insa aveti foarte mare grija cum il folositi.

Din pacate aplicatia Contul Tau din App Store nu a fosti actualizata inca pentru a ne afisa noile optiuni insa exista promisiuni ca in viitor vom avea si o noua versiune a acestei aplicatii.

 • Florin83

  Credeam ca este vorba de aplicatia pt iphone. Chiar asteptam un update care sa perimta afisarea tuturor numerelor de telefon.

  Versiunea noua a paginii “contul meu” este modificata de o saptamana si ceva, nu de aseara.

 • Aseara a fost completat procesul de migrare, de o saptamana a inceput si gradual au fost mutate toate conturile. Aplicatia pentru iOS se numeste Contul Tau.

 • Florin83

  Ai dreptate, s-au mai facut ceva modificari fata de ultima data cand intrasem. La prima vedere parea la fel ca saptamana trecuta.

 • Andrei31

  Chestia cea mai tare e ca poti administra mai multe conturi! Poti sa ai in acelasi cont si ab de pe firma si cele personale si cartele Prepay!!!

  Arată super si se musca excelent

 • Tigris Regalis

  Hm, chiar e nevoie de astfel de articole (semi-)publicitare pe iDevice.ro? Când alți operatori au modificat interfața la soft-ul lor de administrare online, nu-mi amintesc să fi beneficiat de un articol dedicat … Oare articolul are legătură cu iDevices? Sunt atâția comercianți care au listate în AppStore aplicații dedicate propriei afaceri, acum faci articol la fiecare version update la fiecare app a comercianților din RO? 😐

 • Eu sunt abonat Orange, cei de la Orange mi-au dat ocazia de a testa interfata, am scris pentru ca MAJORITATEA celor care au iPhone sunt pe Orange. Cosmote are o echipa de PR de nici nu mai spun, nimeni nu raspunde la mailuri iar Vodafone, treaba lor daca nu ma anunta.
  Cred ca sunt destule persoane care sunt interesate sa citeasca despre asa ceva. Daca Vodafone ma anunta scriam si despre vreo modificare de-a lor, la fel si pentru Cosmote. In rest, ai extrapolat tu iar ca sa umpli spatiu la comentariu.

 • bibicu

  tot o aplicatie de kkt e: de 4 zile am platit factura, dar nici pina acum nu au actualizat, eu figurand tot cu factura neplatita.
  se aude orange? Numar referinta tranzactie: 10110704

 • haramantola

  foarte bine ca ai anuntat ….imi acest tip de reclama …lasa-l pe tigris sa se streseze ….multumim

 • Tigris Regalis

  @zaone, @haramantola: Nu mă stresez și nu am dorința de a umple inutil spațiu la comentariu, dar nici nu m-aș bucura ca acest site să se transforme în instrumentul publicitar al diverșilor comercianți autohtoni sau de aiurea, iar noi să ajungem să citim articole scrise la comanda diverșilor plătitori, în loc să citim știri și informații obiective (atât cât pot fi ele de obiective prin prisma unui blog, nu mă deranjează dacă citim “news with a personal touch”, dar nu mi-ar conveni ca acel “personal touch” să fie impus din exterior). M-am gândit să semnalez de pe acum riscurile unor astfel de tendințe, până să devină prea târziu și să-mi pară rău că am tăcut.

  Oricum, felicitări pentru site, zaone, keep up the good work!

 • Gabi

  @tigris regalis: daca nu-ti convine ce scrie zaone, fa-ti un site al tau

 • bubulina

  @gabi
  -1. daca cuiva nu-i convine ce scrie zaone, e dreptul lui sa spuna acest lucru, nu are nimeni caderea sa ii puna pumnul in gura, cu atat mai putin tu.
  -2. daca careva il critica pe zaone, nu mai sariti ca pupincuristii sa ii faceti curat posteriorul, nu v-a solicitat sau platit nimeni pentru acest serviciu de salubritate.

 • pcman

  Vad ca am activa optiunea “modem pentru iPhone 4,00 EUR/luna”. Oare este adevarat?

 • LMA

  @bibica – plata prin banca are timp de procesare 3-5 zile. De ce arunci curahat?

 • LMA

  Tigrul Regal, impotriva tuturor ‘animalelor’ :)))))

 • Gabi

  @bubulina:
  1. mai usor cu limbajul colorat si cu jignirea altor persoane, un pic de bun simt si decenta nu strica
  2. daca nu ma intereseaza un articol postat trec peste el, eventual il citesc din curiozitate, dar asta nu inseamna ca alte persoane nu sunt interesate de acel articol.
  3. daca cumva tigris regalis a fost jignit de observatia mea, imi cer scuze fata de el, am avut multe schimburi de opinii si ii respect parerile.
  Iti doresc numai bine
  RESPECT