Orange lanseaza noua versiune a sectiunii Contul Meu

In cursul serii trecute Orange a lansat o noua versiune a sectiunii Contul Meu dedicata abonatilor si nu numai. In aceasta sectiune orice abonat isi poate administra optiunile disponibile in abonament, poate afla informatii despre factura, cronos, poate afla ce servicii are active in abonament, etc. Cei de la Orange s-au gandit ca vechea interfata si-a trait viata asa ca au conceput una noua mult mai intuitiva si cu mult mai multe informatii si optiuni disponibile pentru utilizatori.

Pentru utilizatorii de cartele noua versiune a sectiunii contul meu aduce multe noutati insa cele mai importante au legatura cu posibilitatea e a activa/dezactiva optiuni din cartela sau posibilitatea de a vedea lista de convorbiri. Noua versiune a sectiunii contul meu creste transparenta interactiunii dintre utilizatori si Orange pentru ca ne ofer acces la anumite functii care pana acum erau indisponibile clientilor. Daca aveti un cont inregistrat la Orange puteti verifica noua sectiune, daca nu aveti unul atunci va recomand sa va faceti insa aveti foarte mare grija cum il folositi.

Din pacate aplicatia Contul Tau din App Store nu a fosti actualizata inca pentru a ne afisa noile optiuni insa exista promisiuni ca in viitor vom avea si o noua versiune a acestei aplicatii.