Prima Pagina Apple iPhone 5 – conceptul unui iPhone diferit

iPhone 5 – conceptul unui iPhone diferit

Au aparut atatea zvonuri legate de iPhone 5 incat nici nu mai stim ce sa credem insa conceptul de mai sus mi-a placut si cred ca meritati sa il vedeti. Un italian l-a facut si a incorporat in el zvonurile despre repozitionarea flash-ului, implementarea unui ecran mai mare, implementarea widget-urilor si desigur rezolvarea problemelor cu pierderea semnalului. Mie imi place modul in care a realizat el acest concept si cred ca este cel mai bun mockup pentru un iPhone 4 cu ecran de 3.7 inch(cred ca atat are ecranul). In imagine este foarte frumos repozitionat ecranul si telefonul nu arata deloc urat deci loc pentru a pune un asemenea ecran in iPhone probabil exista.

Dintre toate modificarile de mai sus cred ca doar flash-ul repozitionat s-ar regasi in iPhone-ul ce urmeaza sa fie lansat anul acesta, insa e frumos sa vedem ca totusi s-ar putea face mai mult pentru terminalele noastre si pentru noi.

 • George

  3.7″ ar fi prea putin pentru a-i face pe posesorii de i4 sa faca upgrade-ul.
  Folosind destul de des RDP mi-as dori minim 4″. In caz contrar poate incerc un SGS II

 • Ti-am inteles ideea George ! Go buy and Android Phone cu ecran de 4inch si nu uita ca la anu o sa apara de 5 inch ! Conversatii placute !
  In legatura cu iPhone-ul din imagine …e adevarat ! Va avea un ecran de 3.7 inch si va fi mai subtire ! Dar ideea cu pozitionarea flash-ului tocmai acolo nu stiu ce sa spun ? Apple nu degeaba a pus acolo luminita ! Si asta nu reprezinta o modificare majora ! In legatura cu sistemul iOs 5 am mai spus ! Pentru ce vor fanii android sa vada pe iPhone ar insemna o micsorare a vietii bateriei ! Deci normal Apple ar trebui sa schimbe bateria din noul iPhone ! Sa fie mai mare
  Dar vom vedea la WWDC daca va exista un …”one more thing” ….;)

 • Marean Careste

  Ce treaba au fanii android cu iphone, duno!

 • Ion

  Nu inteleg la ce va trebuie ecrane de 14″. E telefon, dragilor.

 • este prea mare ecranul pentru forma iphone-ului. mi se pare anost… nu vad asa ceva in viitor.
  de la ce design finut a avut prima data iphone 4 si la ce design taranesc s-a ajuns sa se speculeze.

 • George

  Cam agresiv Domnul Avocat.
  Nu sunt nici pe departe fan Android….din contra. Insa daca m-ar ajuta day to day poate as trece la el. Parerea mea e ca ca un 4″ ar fi excelent si i-ar face pe multi posesori de i4 sa il cumpere.
  IOS5 cu siguranta ca va merge foarte bine pe i4 si nu ar justifica un upgrade de .2″

 • Dan B.

  O sa apara iPhone Nano mai! Marimea? cat un OB!:))

 • DomnulAvocat

  George Orice ecran va avea Apple lumea tot va cumpara ! Jobs vrea sa ofere lumii un telefon la care sa vorbesti nu sa îl scoti si sa nu îl poți tine in mana ! 4inch acum la anu 5 inch ! Wtf …uite ajungem ? Ești liber sa fi orice fan al produselor insa Apple nu va copia de la Android niciodata si 2 bani nu dau pe ei !!

 • ion100

  @domnu avocat: cred ca la dimensiunea pe care o are iphone 4 e f usor sa pui ecran de 4 inch, chiar mai mare, pentru ca si asa e de neam prost spatiul care e in plus fata de ecranul propriu-zis (bezel, sau cum i-o zice). Si intr-adevar, ca vor, ca nu vor s-o recunoasca, fanii apple vor cumpara toate modelele care vor aparea, pentru ca la capitoul design n-au egal, deocamdata (chiar si cu spatiul ala de neam prost din jurul ecranului). Sa vedeti cum toti vor pune la zid iphone 4 de indata ce isi vor cumpara 4s (in mod cert va fi anuntat la wwdc si va fi la exterior la fel ca 4, hardware va fi un pic mai bun, iar flash-ul ala sigur va fi mutat).

 • Arizon

  On:Eu raman la iPhone 4 macar inca 2 ani..sper…Sunt foarte multumit de camera lui si de ce poate face.. 🙂
  Off:
  Dan B. aka Dan Bolba…Pleaca dupa iDevice.ro cu tot cu comentariile tale stupide..
  Scuze de off..

 • TheDog

  “Dintre toate modificarile de mai sus cred ca doar flash-ul repozitionat s-ar regasi in iPhone-ul ce urmeaza sa fie lansat anul acesta”

  again, de unde stii ca o sa se lanseze un nou iphone anul asta? Eu zic sa o lasam mai moale cu speculatiile despre aparitia unui nou model de iphone macar pana la WWDC

 • Adica tu chiar crezi ca nu vor lansa un iPhone nou anul asta? Facand abstractie de lansarea la wwdc sau in toamna.