Magazine Apple din SUA primesc materiale publicitare pentru noile produse ce urmeaza sa fie lansate luni

Cei de la 9to5mac au fost informati ca magazinele Apple din SUA au inceput sa primeasca materiale publicitare care urmeaza sa fie deschise abia marti dupa WWDC. Acum noi asteptam prezentarea Mac OS X Lion si iCloud luni deci presupun ca ar fi vorba despre materiale publicitare pentru unul dintre aceste 2 produse. Avand in vedere ca Mac OS X Lion este inca departe de a fi gata pentru lansare cred ca iCloud va fi vedeta magazinelor Apple incepand cu data de 7 iunie deoarece Apple a nuntat deja prezentarea serviciului iar lansarea ar putea avea loc imediat dupa WWDC sau poate chiar a doua zi.

Astazi s-a speculat ca Apple ar inlocui intreaga linie de produse Airport sau linia de produse Time Capsule avand in vedere ca stocurile magazinelor din SUA au fost considerabil reduse iar unele magazine nu mai au nici un produs disponibil. Nu poate fi vorba despre iOS 5 sau vreun posibil model de iPhone deci ori iCloud ori Mac OS X Lion ori Airport sau Time Capsule.

7 COMENTARII

  1. ce sa fac?…sa astept sa vad ce iphone mai apare sau sa`mi fac contract acum? la three in anglia ma costa 70 lire iphone alb cu contract de 35…am 5000 minute 5000 sms 2000 minute in alta retea si trafic net nelimitat…daca mai astept mult oferta dispare.

  2. Nu are legatura, materialele promotionale pentru iPhone se instaleaza cu cateva zile inaintea lansarii si iPhone 5 nu va fi lansat in saptamana cu WWDC.

  3. Fabby, inainte sa faci acel contract de 35 lire/luna intreaba-te nu daca va aparea i5 ci daca ai ce face si folosesti 5000 minute/luna impreuna cu cele 5000 sms-uri !!!! Inseamna mai mult de 100 sms-uri/zi , plus alea 2000 minute in alte retele, nu cred ca esti centrala telefonica
    Si ca sa iti raspund la intrebare, in acest moment nu merita sa te legi la cap cu un operator pentru i4 chiar daca nu apare noul iphone acum va aparea oricum in cateva luni….

  4. @alexandru ai dreptate dar cel mai mic contract pt iphone e de 25 lire…in care ai 1GB date si 500 minute si 500 in retea…cu net nelimitat este doar cel de 35…deci acum cand stiu sigur ca no sa fie nici un iphone 5 am sami fac contract pe unu alb