Prima Pagina aplicatii Apple blocheaza noua versiune a Mac Defender

Apple blocheaza noua versiune a Mac Defender

V-am spus azi dimineata ca o noua versiune a Mac Defender a fost lansata la doar cateva ore dupa ce Apple blocase malware-ul printr-un update al Mac OS X. In acel update Apple facuse un sistem prin care putea actualiza definitiile aplicatiei care cauta malware-ul prin Mac pentru a putea combate si noile versiuni ale Mac Defender si iata ca miscarea celor de la Apple a avut succes. Compania a actualizat astazi baza de date cu definitii pentru aplicatia care scaneaza si sterge programele de tip malware din Mac asa ca noua versiune a Mac Defender nu mai reprezinta o problema pentru nimeni.

Desigur ca o noua versiune a Mac Defender va fi disponibila in viitorul apropiat, Apple va gasi o noua metoda de a o combate si totul se va repeta probabil la nesfarsit.

 • Chatagra

  Si astfel ia nastere primul program antivirus pt mac …

 • glm

  …care certifica astfel succesul de piata din ce in ce mai mare al noilor mac-uri.

 • Tigris Regalis

  @Chatagra: Cum adică să ia naștere? Verificarea fișierelor la care se face download există de când s-a lansat Snow Leopard, deci deja de un an! Și nu este un antivirus, pentru că pe Mac nu există viruși, și nici nu scanează toată ziua tot sistemul în fundal, cum se întâmplă pe Windows de se încetinește tot sistemul.

  Practic doar au completat baza de date existentă de-un an și au introdus un modul pentru auto-update. Nimic nou și revoluționar, în fapt.