Peste 400.000 de aplicatii sunt disponibile in App Store

Se fac aproape 3 ani de cand Apple a lansat App Store-ul din care noi ne descarcam aplicatiile si iata ca in momentul de fata sunt disponibile peste 400.000 de aplicatii gratuite si platite. Practic AppStore-ul a crescut cu peste 100.000 de aplicatii anual fiind in momentul de fata cel mai mare magazin de aplicatii virtuale din lume. Desigur ca in curand va fi intrecut de Android Market care vine rapid din urma insa pana atunci Apple mai are un lucru cu care se poate lauda la WWDC 2011. Sunt sigur ca Steve Jobs nu va uita sa mentioneze aceasta cifra si nu va uita sa arunce cu noroi in Androi Market si aplicatiile disponibile pentru tabletele Android.

Din pacate numarul mare de aplicatii disponibile in App Store face foarte grea cautarea celor care merita intr-adevar cumparate. Foarte multe aplicatii din App Store sunt complet inutile, foarte multe dintre aplicatii contin descrieri mincinoase iar pentru Apple aceasta este o adevarata problema pentru companie. Acestea fiind spuse, Apple mai doboara un record in ceea ce priveste numarul de aplicatii disponibile intr-un App Store insa in curand Google se va lauda cu acest lucru.

6 COMENTARII

  1. Ce e total aiurea in AppStore,e atunci cand cauti din lista de aplicatii ceva,pe iphone ma refer,vrei sa te uiti la o aplicatie,la descriere si cand dai back incepe iar de la prima aplicatie de sus.
    Mi se pare o tampenie sa stau sa dau mereu de la inceput. Si mai sunt si 400.000.
    Oricum sunt si multe tampenii facute ca sa iasa la numar. Sa zica Stiv acum ca are peste 400 mii.

  2. @Catalin Asta se intampla numai cand downloadezi aplicatia respectiva. Daca doar te uiti la ea si dai back te da de unde ai ramas. Oricum, ai dreptate, e o idiotenie.

  3. Exemplu vis a vis de cele 400.000 de aplicatii :

    In Romania sunt receptionabile cu o antena parabolica circa 2000 canale TV . Voi de ce va uitati numai la Dan Negru sau la Dan Diaconescu ? In cele 2000 de canale cu siguranta veti gasi ceva mult mai interesant de vazut .

  4. Cate dintre cele 2000 de canale sunt in limba romana? Cate persoane se chinuie sa instaleze o antena parabolica? Cine naiba are timp sa se uite la 2000 de canale?

  5. Atunci sa ne afundam in mlastinoasa si imputita Antena1 , nu ?

    Cine vrea mai mult cauta si gaseste . Asa si in cele 400.000 de aplicatii .

    P.S. Stii cate canale TV am eu ? Stii in ce zile din an ma mai uit la canale romanesti ? 🙂

  6. Stii ca eu nu ma uit la TV decat seara inainte sa ma culc ? :)) Nu ma intereseaza ce se intampla la televizor, singurele lucruri care le urmaresc sunt stirile si asta numai daca se intampla ceva foarte important, in rest sunt deconectat de televiziunile romanesti. Defapt sunt deconectat de toate ca nici la alea straine nu ma uit, nici timp nu am.