Prima Pagina aplicatii Actualizare automata a aplicatiilor plus gesturi multitouch in iOS

Actualizare automata a aplicatiilor plus gesturi multitouch in iOS

Impreuna cu functia de descarcare a oricaror aplicatii din App Store avem in meniul Settings/Store o cateva optiuni care ne permit sa descarcam aplicatii si update-uri pentru aplicatii in mod automat. Avem posibilitatea de a descarca automat achizitiile facute pe alte iDevice-uri direct pe terminalul nostru si aici vorbim despre muzica si aplicatii dar probabil filemele nu sunt excluse. Presupun ca update-urile vor putea fi facute automat si Apple ne da posibilitatea de a alege daca dorim sa facem descarcarile chiar si prin 3G sau nu.

Celebrele gesturi multitouch implementate de Apple numai pentru dezvoltatori vor fi in sfarsit disponibile si pentru utilizatorii normali incepand cu iOS 5. Versiunea pentru iPad si iPad 2 a noului sistem de operare va permite activarea/dezactivarea gesturilor multitouch printr-un meniu disponibil in aplicatia settings. Desi in ideea gesturile multitouch par grozave, sincer sa va spun nu le-am prea folosit pe tableta mea deoarece nu m-am putut obisnui cu ele.

 • DIESEL

  De iPhone 4S/5 nu se aude nimic ?? 😐

 • george

  Zaone, gesturile multitouch m-au facut pe mine sa imi cumpar iPad a doua oara dupa ce pe primul l-am vandut ca mi se parea greu de folosit. Acum cu tastatura acea noua, probabil nu o sa il mai las din mana!

  Pentru mine gesturile multitouch au fost foarte importante

 • DIESEL

  Poze spy sau cv de genu sunt ? :-??

 • Daddy

  Da ip4 nu va avea implementat gesturi multitouch in ios5?

 • Emil

  Foarte foarte tare. Descărcă si muzica plătită. Pana acum trebuia plătită melodia din nou pt a avea acces din nou la ea. Bravo Apple.

 • keops

  Gesturile multitouch nu par grozave ci chiar sunt.Pe iPad chiar cred ca e “must have”usureaza foarte mult lucrul cu tableta.

 • poc

  A intrat cineva in app store din iphone sa vada ca au inclus purchased dati la updates….

 • Aurelius

  Mie mi s-au parut excelente gesturile multitouch si, culmea, le-am folosit doar pe iphone cu ios 4.3.3 JB. Inca nu m-am hotarat sa fac update la ios 5 pt ipad 2