Prima Pagina Apple Apple returneaza banii celor care au reinnoit abonamentul MobileMe recent

Apple returneaza banii celor care au reinnoit abonamentul MobileMe recent

5

Cu doar cateva ore inaintea prezentarii iCloud iata ca apar informatii care dau de inteles ca Apple ar incepe sa returneze banii celor care si-au reinnoit recent abonamentul pentru MobileMe. Anumiti utilizatori din SUA au fost taxati saptamana trecuta pentru serviciul MobileMe insa astazi Apple a inceput sa returneze unora banii abonamentelor. Se zvoneste ca iCloud ar fi un serviciu gratuit insa eu unul sunt foarte circumspect cu privire la acest zvon deoarece Apple plateste sute de milioane de dolari caselor de discuri din SUA pentru a permite streaming audio deci trebuie sa scoata banii de undeva.

Zvonul acesta vine doar sa intareasca interesul pentru MobileMe si daca este adevarat atunci este posibil ca anumite functii ale MobileMe sa fie intr-adevar gratuite.

5 COMENTARII

  1. Bine ar fi,eu am cumparat box cu cod pentru a reinnoi contul,chiar daca nu primesc nimic inapoi sper sa devina serviciu gratuit ­čÖé

  2. Prea putin probabil ca Apple sa returneze banii cash, de obicei ofera giftcarduri.

  3. Eu mai am 6 zile pana imi expira contul de 2 luni gratuit. Chiar sunt curios ce o sa se intample, sa stiu daca dau 79 de euro pe an sau fac altceva cu acesti bani.

  4. Tare curios sunt de iCloud asta… nu ma intereseaza streaming-ul de muzica neaparat.Poate doar daca o sa fie ceva gen Spotify, atlfel nu merita.
    Ideea e ca imi expira MobileMe pe 1 iulie si special n-am platit ca sa vad ce optiuni o sa am… poate ceva in combinatie cu iCloud.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here