iOS 5 aduce alerte vizuale pentru notificari si noutati pentru Find My iPhone

O functie despre care nu s-a vorbit deloc aseara la WWDC are legatura cu notificarile pentru apelurile pe care le primim plus notificarile primite. Se pare ca Apple a implementat un sistem care actioneaza flash LED-ul terminalului iPhone 4 atunci cand urmeaza sa primim un apel sau cand avem o notificare necitita inca. Aparent ar exista optiunea de a opri aceasta notificare insa deocamdata Apple nu mentioneaza nimic 100% clar despre ea. Totusi ideea este foarte interesanta insa aplicabila doar la terminalele de generatie noua.

Find My iPhone 1.2 este disponibila incepand de aseara in App Store, noua versiune a aplicatiei aducand cateva schimbari notabile. Acum putem sterge din lista de terminale monitorizate pe cele care sunt inchis si putem primi o alerta prin email cand unul dintre terminalele noastre se deschide si o localizare automata a acestuia este imediat facuta. Iata informatiile din App Store

  • When you are unable to locate a device because it is is offline, you will receive an email if the device comes online and is located.
  • Ability to remove an offline device from the list using the app.

Avand in vedere ca MobileMe este scos din uz, probabil Find My iPhone va functiona de acum doar prin iCloud.

[youtube]http://itunes.apple.com/us/app/find-my-iphone/id376101648?mt=8[/youtube]