Cumperi un Mac acum si primesti OS X Lion gratuit

Luni Apple a prezentat in cadrul WWDC 2011 OS X Lion impreuna cu toate noile sale functii care vor fi disponibile publicului larg incepand cu luna iulie a acestui an. Apple a anuntat si ca pretul de distributie a OS X Lion este de doar 29$ iar achizitiile se vor face direct din Mac App Store. Toata lumea a fost bucuroasa sa afle ca pretul noului sistem de operare este atat de bun insa unii se intrebau daca nu cumva ar fi bine sa amane achizitia unui Mac acum si sa astepte lansarea Lion pentru a primi un Mac in care OS X Lion este deja instalat. Ei bine iata ca Apple a facut un anunt foarte interesant care spune ca toti cei care cumpara un Mac dupa 6 iunie 2011 vor primi OS X Lion gratuit in ziua lansarii.

The Mac OS X Lion Up-To-Date upgrade is available at no additional charge via the Mac App Store to all customers who purchased a qualifying new Mac system from Apple or an Apple Authorized Reseller on or after June 6, 2011. Users must request their Up-To-Date upgrade within 30 days of purchase of their Mac computer. Customers who purchase a qualifying Mac between June 6, 2011 and the date when Lion is available in the Mac App Store will have 30 days from Lions official release date to make a request.

Apple a lansat un nou program numit Up-to-Date prin care ofera noua versiune a OS X Lion tuturor celor care cumpara un Mac acum asa ca nu veti mai fi nevoiti sa platiti cei 29$. Timp de 30 de zile dupa achizitia Mac-ului vostru veti avea posibilitatea de a cere sa primiti gratuit noua versiune iar dupa aceea veti pierde posibilitatea de a mai face acest lucru. Apple demonstreaza din nou ca ii pasa de clientii care ii cumpara produsele si din punctul meu de vedere este o strategie buna luand in considerare faptul ca un Mac este destul de scump iar un cadou chiar si de doar 29$ conteaza destul de mult pentru unii.