Prima Pagina AirPlay Real Racing 2 HD este primul joc in care va fi implementata...

Real Racing 2 HD este primul joc in care va fi implementata functia AirPlay mirroring

AirPlay video mirroring este o functie imlementata de Apple in iOS 5 care va permite utilizatorilor sa foloseasca o tableta iPad 2 si un Apple TV 2G pentru a transpune imaginea de pe ecranul iPad 2 pe ecranul unui televizor. Practic AirPlay video mirroring este identica, cu functia video mirroring din iOS 4.3 doar ca AirPlay video mirroring va functiona prin AirPlay. Cei de la Firemint vor fi primii dezvoltatori de jocuri care vor implementa noua functie in Real Racing 2 HD si posesorii de tablete iPad 2 vor putea juca noua versiune a jocului de pe tableta fara a mai folosi accesoriul HDMI al celor de la Apple.

With Apple’s announcement of iOS 5 and AirPlay mirroring at WWDC 2011, Firemint is thrilled to report that, come the new OS, Real Racing 2 HD will be the first title to support full screen wireless gaming over AirPlay!

This isn’t just mirroring – you’ll be able to play Real Racing 2 HD on your big screen without a cable, while your iPad 2 displays racing telemetry in real-time. No black borders, no wires – just iOS racing at its finest.

Real Racing 2 HD este a fost actualizat acum cateva saptamani si are grafica in format HD 1080p si este in momentul de fata singurul joc pentru iOS in care a fost implementata grafica HD. Desigur ca noua functie va fi implementata abia in toamna cand iOS 5 va fi lansat oficial pentru toti utilizatorii insa avand in vedere ca Firemint a anuntat deja ca o va implementa, presupun ca si altii le vor urma exemplul. Aveti aici o demonstratie a modului in care functioneaza AirPlay video mirroring pe iPad 2.

  • sczt offtopic,zaone nu ai link pt ios 5 beta,am cautat pe tot google si n–am gasit 🙁 t ipod touch 4g am nevoie

  • Nope.

  • Crixalis

    O mare porcarie real racing 2 pe ipad abea reusesti sa joci 5 minute fara sa iasa, e imposibil sa joci si sa faci cursele, dupa ce faci cateva curse la stagiul 2 la 44% nu mai poti juca, iese mereu din joc…

  • zaone ai vreo idee cum pot rezolva eroarea 3194 si 3002 la pdate 5.0 beta…nu reusesc ici din dfu din normal

  • Eroarea 3194 o rezolvi fie prin reincercarea restore-ului fie prin scoaterea liniei cu ip-ul din Hosts.

  • poti sa-mi trimiti tu fisierl host original asa cum e?sa sa-mi zici cum ar trebuii sa fie liniile de cod pentru itunes,ca mi-a modificat tinyumbrella hostu si nu stiu cum era initial.fac cinste cu o bere cand vin in iasi…peste cateva saptamani

  • @Green Sebi…sal…da un add la mi pe facebook…si ai acolo link cu iOS 5 beta 1…..pt toate variantele de idevice-uri…tot caut pe cineva sa ma ajute cu activarea UDID….chiar dak e contra cost….nu ma deranjeaza asta….as vrea sa-l testez la capacitatea lui….nu doar in mod iPod…multumesc celor ce ma pot ajuta in problema asta!!!