Real Racing 2 HD este primul joc in care va fi implementata functia AirPlay mirroring

7

AirPlay video mirroring este o functie imlementata de Apple in iOS 5 care va permite utilizatorilor sa foloseasca o tableta iPad 2 si un Apple TV 2G pentru a transpune imaginea de pe ecranul iPad 2 pe ecranul unui televizor. Practic AirPlay video mirroring este identica, cu functia video mirroring din iOS 4.3 doar ca AirPlay video mirroring va functiona prin AirPlay. Cei de la Firemint vor fi primii dezvoltatori de jocuri care vor implementa noua functie in Real Racing 2 HD si posesorii de tablete iPad 2 vor putea juca noua versiune a jocului de pe tableta fara a mai folosi accesoriul HDMI al celor de la Apple.

With Apple’s announcement of iOS 5 and AirPlay mirroring at WWDC 2011, Firemint is thrilled to report that, come the new OS, Real Racing 2 HD will be the first title to support full screen wireless gaming over AirPlay!

This isn’t just mirroring – you’ll be able to play Real Racing 2 HD on your big screen without a cable, while your iPad 2 displays racing telemetry in real-time. No black borders, no wires – just iOS racing at its finest.

Real Racing 2 HD este a fost actualizat acum cateva saptamani si are grafica in format HD 1080p si este in momentul de fata singurul joc pentru iOS in care a fost implementata grafica HD. Desigur ca noua functie va fi implementata abia in toamna cand iOS 5 va fi lansat oficial pentru toti utilizatorii insa avand in vedere ca Firemint a anuntat deja ca o va implementa, presupun ca si altii le vor urma exemplul. Aveti aici o demonstratie a modului in care functioneaza AirPlay video mirroring pe iPad 2.