I\’m Busy SMS trimite un SMS automat la respingerea unui apel

I’m Busy SMS este un nou tweak disponibil in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa trimita un SMS cu un text predefinit atunci cand sunt sunati si nu pot raspunde la telefon. De indata ce instalati acest tweak veti avea disponibil in meniul Settings un submeniu dedicat din care puteti scrie un mesaj care va fi trimis automat atunci cand voi respingeti un apel folosind tweak-ul. In acelasi submeniu avem avem posibilitatea de a seta o serie de prefixuri pentru numere si optiunea de trimitere a unui SMS este afisata numai pentru apelurile este primite de telefonul nostru de la un numar care incepe cu aunul dintre acele prefixuri.

In ceea ce priveste functionalitatea tweak-ului: cand terminalul nostru este blocat si primim un apel avem 2 slidere, cel de sus cu I’m Busy SMS si cel de jos cu slide to answer. Daca facem un swype pe sliderul de jos atunci apelul este deschis si putem vorbi la telefon. Daca facem un swype pe sliderul de sus atunci apelul este automat respins si tot automat este trimis mesajul SMS predefinit in meniul de setari. I’m Busy SMS este simplu de folosit si cred ca Apple ar face bine sa adauge o functie asemanatoare in iOS 5 pana la publicarea versiunii finale.

I’m Busy SMS este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss pentru 2.99$. Trebuie sa aveti macar iOS 4.x instalat pentru a il putea folosi.

With “I’m Busy SMS” you can decline an incoming call and send a predefined SMS text message to the caller with a single finger slide.

Have you ever been in a meeting or another situation that did not allow you answer an incoming call? But you wanted the caller to let know that you will call back as soon as possible? With “I’m Busy SMS” this is finally possible. Define your message text in the device settings. If there’s an incoming call simply slide the button and the call gets declined and your message is sent to the caller with an SMS text message. Please note that the caller may be redirected to Voice Mail by declining the call. An accoustic signal confirms the sending of the message.

Costs for sending SMS text messages may apply, according to your price plan.

No new icons will be added to your home screen. You can configure options from your Settings app.