Prima Pagina aplicatii iOS 5 va aduce posibilitatea de a viziona filme in format 1080p

iOS 5 va aduce posibilitatea de a viziona filme in format 1080p

Se pare ca iOS 5 va reprezenta un nou salt in directia corecta pentru cei de la Apple avand in vedere multitudinea de functii noi care vor fi implementate abia acum in iOS dar care exista pe alte platforme de ceva vreme. Posibilitatea de a viziona filme in format 1080p se numara printre noile functii ale iOS 5 si se pare ca unii utilizatori au reusit sa transfere deja filme ina cest format pe propria tableta iPad 2 si sa il vizioneze. Cei care au testat functia spun ca filmele ruleaza fluid fara nici un fel de lag sau intreruperi insa desigur ca pentru a transfera filmul in iPad 2 prin iTunes trebuie sa il convertim in format .mp4 acceptat de Apple.

Daca ati incercat sa vizionati pe iPad 2 filme in format 1080p neconvertite folosind playere video din App Store atunci probabil ati constatat ca filmele nu ruleaza chiar atat de grozav insa ruleaza mult mai fluent decat pe iPad, de exemplu. Apple va profita de noua putere de procesare a chip-ului A5 pentru a ne aduce in sfarsit posibilitatea de a viziona filme in format 1080p si daca A5 va fi implementat in iPhone 5 atunci aceasta functie ar putea ajunge si in iPhone desi nu va conta prea mult.

 • Share it please!

 • Spider

  Te rog f mult poate poti sa ma luminezi si pe mine! Multumesc?

 • c3ch

  zaone eu nu inteleg un lucru,cum pot eu sa vizionez un film full hd daca il convertesc in mp4,pai mai e hd?

 • Formatul mp4 nu iti limiteaza rezolutia, se poate converti f usor din mkv in mp4 la rezolutie 1080×1920 si e trist ca iOS5 nu decodeaza nativ formatul mkv cand sunt deja aplicatii care fac asta.

 • Bose

  Folositi Badaboom pentru conversie .

 • Pingback: Toate noutatile despre WWDC 2011 si iOS 5 publicate in saptamana – 06.05.2011 – 12.06.2011()