Prima Pagina Apple Video: iOS 5 ruland pe iPad si functiile pe care s-ar putea...

Video: iOS 5 ruland pe iPad si functiile pe care s-ar putea sa le pierdeti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fR10rrY4DsU[/youtube]

Mi s-a cerut sa public un clip video in care este demonstrat modul in care functioneaza iOS 5 pe tableta iPad si iata ca am gasit unul care desi nu este de calitate buna prezinta totusi esentialul. iOS 5 ruleaza destul de fluid pe iPad, defapt merge la fel de bine ca pe 3GS insa exista deja informatii care indica faptul ca iPad ar putea ramane fara ceva destul de important pentru unii utilizatori. iPhone 3GS a ramas fara functiile de editare ale aplicatiei Camera si iPad 2 se pare ca va ramane fara gesturile multitouch pe care atatia oameni le folosesc. Pe tableta iPad 2 gesturile multitouch functioneaza fara probleme insa pe iPad se pare ca acestea nu sunt activate in momentul de fata.

Nu ar fi neobisnuit ca Apple sa lase posesorii de tablete iPad fara optiunea de a activa gesturile multitouch insa nu cred ca scoaterea lor ar convinge pe cineva sa cumpere iPad 2. Chiar daca Apple le va scoate din iOS 5, cu siguranta vor exista metode de a reactiva gesturile multitouch, poate tot prin Xcode asa cum facem acum pe iOS 4.

 • dpetruneac

  a reusit cineva sa instaleze iOS 5 pe iPad 1 fara contul developer?

 • N`ai cum, nu iti apar widget-urile in notifications center.

 • daniel

  se pot activa si acum fara jailbreak. nu asta e buba. fara jailbreak nici nu ma gandesc la iOS 5 pe iPad. Am 375 aplicatii instalate din care peste 250 jocuri pentru cea mica. m-am tot uitat la stirile despre jailbreak pentru ipad 2 si nimic deocamdata. pacat. pentru mine unul ipad fara jailbreak e useless.

 • OneCosmin

  Zaone: mai stii si alte functii care sunt scoase din iOS 5 pe 3GS inafara de editarea fotografiilor?

 • Doar atat deocamdata.

 • Mar1an

  Ti-am scris si eu ceva aici si numai e… Ce aiurea esti ca l-ai sters !!! M-am chinuit ceva sa-l scriu, esti tare 😐

 • Pe 3GS nu poti face poza cu ecranul blocat ! Si cred ca pana la versiunea finala se va renunta la multe functii !

 • make

  cu siguranta gesturile multitouch vor fi bagate .. sunt ogramada de metode prin cale le poti baga

 • B06DAN

  Mi-am pus ieri 4.3.3 pe ipad special pt aceste gesturi. Ar fi o mare nedreptate. Sincer cu aceste gesturi se pierd cam 20 din cei 150 rami free