Video: iOS 5 ruland pe iPad si functiile pe care s-ar putea sa le pierdeti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fR10rrY4DsU[/youtube]

Mi s-a cerut sa public un clip video in care este demonstrat modul in care functioneaza iOS 5 pe tableta iPad si iata ca am gasit unul care desi nu este de calitate buna prezinta totusi esentialul. iOS 5 ruleaza destul de fluid pe iPad, defapt merge la fel de bine ca pe 3GS insa exista deja informatii care indica faptul ca iPad ar putea ramane fara ceva destul de important pentru unii utilizatori. iPhone 3GS a ramas fara functiile de editare ale aplicatiei Camera si iPad 2 se pare ca va ramane fara gesturile multitouch pe care atatia oameni le folosesc. Pe tableta iPad 2 gesturile multitouch functioneaza fara probleme insa pe iPad se pare ca acestea nu sunt activate in momentul de fata.

Nu ar fi neobisnuit ca Apple sa lase posesorii de tablete iPad fara optiunea de a activa gesturile multitouch insa nu cred ca scoaterea lor ar convinge pe cineva sa cumpere iPad 2. Chiar daca Apple le va scoate din iOS 5, cu siguranta vor exista metode de a reactiva gesturile multitouch, poate tot prin Xcode asa cum facem acum pe iOS 4.

8 COMENTARII

  1. se pot activa si acum fara jailbreak. nu asta e buba. fara jailbreak nici nu ma gandesc la iOS 5 pe iPad. Am 375 aplicatii instalate din care peste 250 jocuri pentru cea mica. m-am tot uitat la stirile despre jailbreak pentru ipad 2 si nimic deocamdata. pacat. pentru mine unul ipad fara jailbreak e useless.

  2. Mi-am pus ieri 4.3.3 pe ipad special pt aceste gesturi. Ar fi o mare nedreptate. Sincer cu aceste gesturi se pierd cam 20 din cei 150 rami free