Video: Battlefield 3, FIFA 2012,Madden NFL 2012 si Need for Speed Run de la EA Games

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p8XTv7arOIo[/youtube]

Daca Gameloft si-a prezentat deja la E3 2011 viitoarele jocuri care urmeaza sa fie lansate pentru terminale mobile iata ca EA Games nu se lasa mai prejos. Battlefield 3, FIFA 2012,Madden NFL 2012 si Need for Speed Run sunt prezentate in trailerul de mai sus si vor fi disponbile anul acesta pentru iDevice-uri. Probabil toti fanii jocurilor lansate de EA Games se asteptau ca fiecare dintre titlurile de mai sus sa aiba parte de o continuare anul acesta si iata ca avem astazi o confirmare a acestui lucru.

Ceea ce sper eu este ca EA Games sa faca o schimbare majora si sa isi dezvolte jocurile gandindu-se ca iPad 2 le poate rula pe ecrane mari in format 1080p. Daca EA Games isi va produce jocurile cu grafica in format HD 1080p atunci cu siguranta va exista foarte multa lume interesata sa le cumpere pentru a le putea juca pe televizoare de diagonala mare asa cum fac, cu jocurile pentru console.

1 COMENTARIU

  1. Eu nu inteleg de ce sa joci jocul pe tv cu diagonala mare. Eu nu ii vad farmecul. Tableta are cel mai mare ecran si jocurile se vad super pe ea in comparatie cu iphone.