Prima Pagina aplicatii iOS 5 va permite stergerea melodiilor direct din aplicatia Music

iOS 5 va permite stergerea melodiilor direct din aplicatia Music

13

Desi a durat cativa ani iata ca Apple a reusit sa implementeze in aplicatia Music si optiunea de a sterge melodiile transferate in terminalele noastre. Daca facem un swype in dreptul unei melodii din aplicatia Music vom avea afisat butonul delete exact precum in imaginea de mai sus. Pana acum aceasta optiune era indisponibila insa Apple considera ca incepand cu iOS 5 avem nevoie de ea dar din pacate nu exista o optiune de a selecta mai multe melodii care pot fi sterse ori o optiune care sa permite stergerea intregii librarii muzicale.

Noua optiune este disponibile atat pentru tableta iPad, a carei noua interfata pentru aplicatia Music o aveti listata mai sus, cat si pentru terminalul iPhone/iPod Touch. Nu conteaza daca melodiile au fost cumparate din iTunes sau transferate din calculator, veti putea sterge absolut orice.

13 COMENTARII

  1. Asa este, in sfarsit. Toti criticau dependenta iphone de PC, iTunes . Totul prin wifi e binevenit.

  2. wow! asta da “revolutie”… in sfarsit, au implementat o chestie de o banalitate ridicola… apple reinventeaza again and again…

  3. Pe de o parte sunt justificate, cate functii banale nu sunt pe iPhone… Sa spun despre posibilitatea de a transfera contactele pe cartela?
    Apple se axeaza pe introducerea de functii noi care nu sunt pe alte platforme dar a uitat de cele banale.

  4. @zaone ce insemna smartphone pana sa lanseze apple iphone? era un telefon cu multi gb si aveai jocuri pe el…sincer nici nu`mi aduc aminte ce smartphone`uri erau inainte. Existau tablete pana sa lanseze apple una? pt ca daca existau eu nu aveam nici cea mai vaga idee. Crezi ca ei nu au lucruri mult mai importante de facut decat sa stergi 10 melodii odata? Tote au minusurile si plusurile lor…si sincer sa`ti zic F…C it imi plac produsele lor imi fac viata mai usoara…cel putin in UK il folosesc peste tot…in romania mai putin dar cu timpu cine stie.

  5. La tablete nu exista termen de comparatie pentru ca o tableta ca iPad nu exista inainte. La smartphone-uri putem compara si dupa cum am spus mai sus, au pus accent pe implementarea multor functii noi dar de cele banale au uitat. Este totusi nevoie ambele categorii de functii.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here