Celeste 1.0-73 update aduce compatibilitate cu iOS 4.3.3

Aplicatia Celeste care ne permite sa trimitem prin BlueTooth fisiere intre iDevice-uri sau intre iDevice-uri si alte terminale a fost actualizata astazi la versiunea 1.0-73. Noua versiune a aplicatiei este compatibila in sfarsit cu iOS 4.3.x insa noua versiune a aplicatiei rezolva si o parte dintre problemele versiunii anterioare. Acum ar trebui sa putem trimitem fara probleme poze, muzica, melodii, documente de pe un iDevice catre orice alt terminal. Dezvoltatorii aplicatiei au asteptat foarte multi pentru a actualiza Celeste insa acum o putem folosi in sfarsit fara probleme, cel putin teoretic.

Va reamintesc faptul ca in momentul de fata Celeste este singura aplicatie pentru iOS care permite trimiterea de fisere intre iDevice-uri si alte terminale folosind conexiuni Bluetooth. Nici o alta aplicatie disponibila in App Store sau Cydia nu are aceeasi functionalitate si probabil nici nu va exista vreuna asemanatoare in viitorul apropiat. Celeste este disponibila in Cydia in repo-ul BigBoss pentru acelasi pret de 9.99$ insa pana acum foarte putini utilizatori au fost multumiti de modul in care functioneaza aplicatia. Cei care au testat-o s-au plans ca transferul de fisiere nu se face in mod corect, de multe ori conexiunea se inchide singura sau apar diverse alte probleme. Recomandarea mea este sa nu cumparati inca aplicatia Celeste si sa asteptati cateva zile sa vedeti cum se desfasoara lucrurile.

15 COMENTARII

  1. @Tudor

    Eşti un norocos.
    Şi eu am cumpărat-o însă NICIODATĂ nu am reuşit să fac un pairing, necum un transfer cât de mic …
    Am să revin cu o părere când îl upgradez la versiunea nouă …
    Speranţele sunt slabe însă …
    🙁

  2. A gasit-o cineva si free sa fie functionala pe 4.3.3 sau cei care au cumparat-o functioneaza ok pe 4.3.3 fara erori sau altceva ?!
    Multumesc

  3. Eu am cumpărat-o pe iPhone4 iOS 4.2.1 și merge foarte bine (poze, muzică). Versiunea gratuită nu a mers deloc. Am cumpărat-o pentru tableta iPad2 iOS 4.3.3 acum câteva săptămâni și nu merge decât să trimiți poze, muzică nu. Oricum cred că este specificat la detalii când intrii să cumperi aplicația.