Dialer Shield impiedica apasarea butoanelor de pe ecran in timpul unui apel telefonic

Dialer Shield este un nou tweak lansat in Cydia care ajuta utilizatorii sa evite apasarea butoanelor de pe ecran in timpul apelurilor telefonice. Inaintea lansarii iOS 4.1 foarte multe terminale iPhone 4 aveau probleme cu senzorul de proximitate si foarte multi utilizatori se plangeau ca apasa butoanele de pe ecran cu fata in timpul apelurilor telefonice. Atunci au aparut diverse tweak-uri care blocau ecranul in timpul apelurilor telefonice insa intre timp problemele sau rezolvat prin calibrari facute in iOS. Acum se pare ca unii dezvoltatori inca mai considera ca este nevoie de asemenea tweak-uri asa ca Dialer Shield a fost lansat astazi.

Dialer Shield blocheaza ecranul in timpul unui apel telefonic si afiseaza in partea de jos 2 slidere care ofera acces la butoanele de pe ecran sau inchid apelul. Un asemenea tweak mi-ar fi fost util acum cateva zile cand am avut probleme cu apelurile pe iOS 5 insa intre timp problema s-a rezolvat de la sine. Dialer Shield este disponibil in Cydia pentru 1.49$ in repo-ul BigBoss.

Dialer Shield protects you from inadvertently triggering buttons during a phone call.

Access to your buttons and ending a call is accessible via an intuitive two-way slider. Simply slide one direction for button acces, slide the other to end the call.

2 COMENTARII

  1. Intradevar, pe iOS 4.0.1 era chiar enervant cand ti se punea pe speaker telefonul in timpul convorbirii. Asta a fost si motivul pentru care a trebuit sa ma despart de el 🙂 Pe 4.3.3 o singura data am mai patit chestia asta, deci aplicatia este aparent inutila