Prima Pagina aplicatii Video: Gameloft prezinta noile sale jocuri pentru iDevices

Video: Gameloft prezinta noile sale jocuri pentru iDevices

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XwQ75z-UxSM[/youtube]

Gameloft a publicat acum cateva zile podcast-ul cu numarul 15 in care prezinta cateva dintre cele mai interesante jocuri pentru iDevices pe care compania urmeaza sa le lanseze in viitorul apropiat. In clipul de mai sus veti vedea informatii despre : 9MM, Order and Chaos Online, Green Farm, Let’s Golf 3, BackStab, Silent Ops, GT Racing Motor Academy Free Plus, si Block Breaker 3 Unlimited. Toate jocurile au fost prezentate si la E3 2011 insa acum avem si prezentarea oficiala a celor de la Gameloft pentru ttoti utilizatorii care asteapta cu nerabdare sa “puna mana” pe cateva dintre titlurile de mai sus.

Chiar daca vorbim despre nu mai putin de 8 titluri doar 7 dintre ele nu sunt disponibila inca in App Store iar pentru Order and Chaos Online va fi lansat un update in App Store. Dintre toate jocurile prezentate eu unul astept doar 9mm, este singurul care mi-a atras atentia si singurul pe care il voi incerca. Voi ce jocuri asteptati?

 • Andu

  9mm clar. app cand va fi lansat?

 • razvanrazy

  Interesante mai sunt si Silent Ops si BackStab.

 • catalin2012

  9mm.
  Insa de mult timp nu a mai aparut un racing bun.

 • Ionut

  Silent Ops

 • deci pe gameloft ii strica grafica patratzoasa si gameplay-ul/povestea care nu te fac sa joci un joc f mult … il joci la inceput de curiozitate si cam atat … yo unu asa am cam patit la toate jocurile de la gameloft … nu am apucat sa joc f mult ca ma plictiseam … poate cel gen block breaker sa fie mai captiv asa … poate nu mai am yo rabdare sa joc jocuri de actiune si cu grafica patratzoasa … mai mult imi plac joculetele cu planse multe si scurte gen cut the rope, angry birds, ragdoll, supersave etc (cele care pot fi jucate ocazional) … oricum cele care o sa aiba multiplayer o sa aiba succes zic yo …

 • Claudiu

  Uimitor ca nu a zis nimeni nimic de Vanessa

 • bodoo69

  pai si tu ce zici despre vanessa?

 • Tigris Regalis

  E bine că apar atâtea noutăți, cu ocazia lansărilor precis vor fi reduceri promoționale la jocurile mai vechi! 😀