iPhone 5 cu ecran de 4 inch prezentat intr-o aplicatie din App Store!

Probabil nu v-ati fi asteptat sa gasiti asa ceva in App Store insa intr-o serie de screenshot-uri facute de o companie pentru o noua aplicatie apare un iPhone cu un ecran de 4 inch. Imaginile au fost primite de catre cei de la 9to5mac insa imaginile acestea sunt luate direct din descrierea aplicatiei din App Store. Da, cineva de la Apple a lasat sa ajunga in App Store imagini cu un iPhne cu ecran de 4 inch deci vorbim despre o neglijenta care pe un angajat al Apple l-ar putea costa chiar serviciul.

Dezvoltatorii aplicatiei nu aveau de ce sa faca acele screenshot-uri decat daca probabil aveau informatii despre un posibil terminal iPhone cu ecran mai mare altfel nu vad de ce ar prezenta aplicatia in asemenea imagini. Xcode-ul nu ofera posibilitatea de a prezenta imaginile pe un ecran atat de mare si aplicatia este disponibila oficial in App Store. Ce parere aveti, este o greseala a celor de la Apple si a dezvoltatorilor aplicatiei sau chiar vom avea un iPhone 5 cu ecran de 4 inch?

UPDATE: Important de retinut este ca in App Store NU apar imagini decat cu terminale produse de catre Apple. Orice aplicatie este in mod normal atent verificata de catre angajatii Apple si poze de genul acesta nu sunt disponibile la nici o alta aplicatie din App Store. Poza este un mockup al iPhone 4 cu ecran marit si nu ar fi trebuit sub nici o forma sa apara in App Store chiar daca reprezinta un dispozitiv ce poate nu ar fi lansat vreodata.

Pretul initial:
Numele:
SpeechTrans Ultimate Powered By Nuance

 

15.99

s 

 





Developer: Speechtrans TM
Categoria: Travel


 

Descriere: Magically Speak and Understand Different Languages within a matter of Seconds with 99% Speech Recognition Accuracy Powered by Nuance! Have you ever met a person you really like but due to the language barr…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 5.8 Mb