Nexus 4G ar putea avea procesor dual core de 1.5 Ghz si ecran 720p

Google Nexus S-ul lansat anul acesta nu a avut acelasi impact precum Nexus One asupra pietei, adica nu a venit cu hardware substantial imbunatatit astfel incat sa ii convinga pe producatori sa isi ridice standardele. Chiar si asa, Nexus S a inregistrat vanzari destul de bune insa aseara au aparut informatii despre Google Nexus 4G, viitorul terminal high-end al celor de la Google. Conform BGR, noul Nexus ar urma sa aiba un procesor dual core tactat la 1.2/1.5 Ghz, 1 GB RAM, conectivitate 4G, camera de 5 megapixeli capabila sa inregistreze HD in format 1080p si un ecran cu o rezolutie de 1280×720, adica ecran 720p.

Noul ecran ar urma sa faca uitate butoanele fizice de la baza terminalului si probabil vorbim despre un ecran de 4.3 inch avand in vedere rezolutia ridicata. In ceea ce priveste camera, zvonul sugereaza ca Google va implementa o camera de doar 5 megapixli insa care are senzori de imagine performanti capabili sa faca poze de o calitate extrem de buna si sa aiba performante bune chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Daca Nexus S nu a speriat aproape pe nimeni, Nexus 4G ar putea reprezenta o noua revolutie in ceea ce priveste puterea de procesare disponibila intr-un telefon mobil dar si in ceea ce priveste calitatea ecranului.

Ati fi in stare sa renuntati la un iPhone 5 cu Retina Display, chip A5, 512MB RAM si camera de 5 megapixeli in favoarea unui Nexus 4G?