Video: PhotoFast i-FlashDrive – stick-ul USB ce poate fi conectat direct la iDevice-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U3opaYMy3y0[/youtube]

PhotoFast i-FlashDrive este daca nu ma insel primul stick USB din lume care poate fi conectat direct la un iDevice. Stick-ul conceput de o companie asiatica are 2 capete, unul cu un conector USB normal si un altul cu un conector de 30 de pini pentru iDevice-ul nostru. Putem introduce stick-ul USB in calculator pentru a copia fisiere pe el iar apoi il putem conecta direct la iDevice pentru a accesa si folosi respectivele fisiere direct in terminalul nostru. Compania asiatia a facut si o aplicatie speciala prin intermediul careia putem accesa fisiere de pe stick insa avem in acelasi timp optiunea de a salva contactele din terminalul nostru ori de a transfera pozele de pe iPhone pe stick-ul USB. Mai mult decat atat, putem asculta muzica din stick direct in aplicatia facuta de respectiva companie asiatica.

PhotoFast i-FlashDrive a fost prezentat acum aproape 2 saptamani insa compania l-a lansat oficial abia astazi in versiuni de 8/16/32 GB. Accesoriul este compatibil cu iPhone 3GS/4, iPad 1/2 si iPod Touch 3G/4G insa preturile sunt destul de mari deoarece versiunea de 8 GB costa 70€, versiunea de 16GB costa 84€ iar versiunea de 32 GB costa 135€. O comanda puteti face de pe site-ul oficial al companiei.

3 COMENTARII

  1. toti spartii fac cate un mare —– si vor o gramada de bani pe el.. zau asa , cine dumnezeu ar da atatia bani cand avem cablu wifi bluetooth