Prima Pagina aplicatii AppVault permite protejarea aplicatiilor tale cu un cod de siguranta

AppVault permite protejarea aplicatiilor tale cu un cod de siguranta

AppVault este o noua aplicatie lansata de putin timp in Cydia care permite utilizatorilor sa protejeze propriile aplicatii cu un cod de siguranta. Odata instalata aplicatia trebuie sa setam un cod de siguranta care va fi cerut de fiecare data cand incercati sa deschideti o aplicatie protejata. AppVault ofera o interfata intuitiva din care bifati aplicatiile pe care doriti sa le protejati iar printr-un simplu respring veti avea protejate toate aplicatiile dorite de voi. Partea proasta a acestui tweak sta in faptul ca toate aplicatiile sunt protejate cu acelasi cod de siguranta asa ca alegeti unul care sa nu corespunda cu cele din aceasta lista.

AppVault este disponibila gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

 • Mai este o aplicatie de genul acesta care se numeste iProtect

 • sau lockdown pro 😉

 • Florin

  vadca sunt mai multe. Mie mi-a placut Locktopus (blocare direct din springoard, si fara necesitate de respring)

 • marius

  Mi-au disparut aplicatiile pe care le-am selectat pentru protejare. Nu gasesc nicio solutie pentru a le recupera. In itunes apar ca fiind instalate dar de pe telefon au disparut. Am dezinstalat appvault, am incercat sa instalez aplicatiile din nou, am facut un restore from backup si nimic. Aplicatiile nu apar pe tel(in itunes apar). Mai are cineva problema asta?

 • Auzi da unlock din AppVault te-ai gandit sa le dai?

 • marius

  Appvault mi-a dat erori de la prima utilizare. Cand am setat butonul pe on pentru 2 aplicatii mi s-a inchis brusc app valut. Cand am intrat din nou butonul era setat pe off, dar aplicatiile nu mai apareau in telefon. Pur si simplu de fiecare data cand incerc sa schimb comutatorul din off in on iese brusc din appvalut. Am dezinstalat appvaut si l-am reinstalat dar degeaba, tot asa face. Acum l-am dezinstalat de tot dar aplicatiile tot nu apar.
  Una din cele 2 aplicatii este un client de hotmail. Desi aplicatia nu apare pe iphone, cand am primit un mail a aparut notificarea. Din notificare mi-a deschis aplicatia de mail dar a dat erori si s-a inchis

 • Ce versiune de iOS ai? Sigur exista unele probleme de incompatibilitate acolo.

 • marius

  4.3.3, jb cu sn0wbreeze

 • marius

  am rezolvat problema. appvault imi setase in sbsettings hide icon pe cele doua aplicatii.