Prima Pagina aplicatii FaceKandi te ajuta sa gasesti noi prieteni cu care sa faci apeluri...

FaceKandi te ajuta sa gasesti noi prieteni cu care sa faci apeluri FaceTime

FaceKandi este o noua aplicatie pentru iDevics care ne ajuta sa gasim prieteni cu care sa facem apeluri FaceTime. Aplicatia functioneaza in stilul Chatroulette, adica ne gaseste in mod automat persoane cu care sa facem FaceTime iar aceste persoane sunt alese aleatoriu din lista celor care au aplicatia deschisa si permit cotantactarea.  O aplicatie asemanatoare a fost scoasa din App Store pentru ca in cursul conectarilor aleatori utilizatorii dadeau peste persoane are nu aveau o atitudine tocmai decenta in fata camerei terminalului.

FaceKandi costa doar 0.79€ in App Store insa o folositi pe propria raspundere deoarece nu se stie ce fel de imagini veti intampina in timp ce o folositi.

 

Pretul initial:
Numele:
Facekandi

 

0.79

s 

 

Developer: STEPHEN STRATFORD
Categoria: Social Networking


 

Descriere: Do you have a FaceTime enabled device but no one to speak too or do you want to chat, flirt, make friends, or simply have a bit of fun

If so this APP is for YOU !

Facekandi is a uniquely developed applic…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb


 

 

 • Toma Cristian

  :)) Astia de la ispazio se plang ca nu mai scapa de apelanti

 • OFC, nu si-a aratat nimeni organele genitale inca?

 • Stati asa ca nu am inteles cum e cu aplocatia asta… tu daca ai aplicatia, si vrei sa suni pe cineva cu video, aplicatia suna aleatoriu pe cineva? si respectivu poate nu stie ca e sunat… si celalalt apelant vede ce face asta sau cum?

 • Si ce inseamna OFC :)) ?

 • toto

  ii un fel de Omegle dar pe iphone si aici ii aceeasi poveste nustii peste cine sau ce dai dar in schimb mai dai si 10 lei :)))

 • @Razvan Ilie: Poti suna si prieteni cred insa aplicatia e facuta ca sa te conecteze in mod aleator la alti utilizatori.

 • cand intri in ea iti spune sa intri pe facekandi.com/app si acolo iti da aleatoriu alte id-uri dupa ce introduci un id (adica numarul tau de tel sau email pt facetime) … si poti apela cu facetime

 • Mi se pare o mini-porcarie atunci… pt apeluri video avem Tango si pt VoIP avem Viber… so..