Promotiile zilei pe iDevice.ro – 17.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

Starter Kit Hama – Pret: 109,99 RON

Specificatii: Tip accesoriu: Husa / Incarcator Auto/ Suport auto

Telefoane compatibile: iPhone 4

Acumulator Extern Momax X-Level BAIPOWER11XL– Pret: 169,99 RON

Descriere: Extinde durata de stand-by la iPhone cu pana la 350 ore sau 190 minute de convorbire; Buton de test si leduri pentru indicarea capacitatii ramase de incarcare; Produs cu celule Li-ion de cea mai buna calitate in vederea mentinerii caracteristicilor la un nivel ridicat de performanta pentru o perioada indelungata de timp; Inglobeaza circuite electronice ce optimizeaza ciclul de incarcare si totodata impiedica supraincarcarea acumulatorului.

Telecomanda Universala L5 – Pret: 279,99 RON

Descriere: iPhone-ul poate face multe lucruri in afara de a fi un telefon. Acum il puteti transforma intr-o telecomanda personala universala, cu ajutorul careia sa controlati televizorul, DVD player-ul, echipamentul audio si orice aveti in casa compatibil cu o telecomanda prin infrarosu. Veti controla toate dispozitivele din casa doar folosind eleganta si simplitatea iPhone-ului, iPad-ului sau iPod-ului dumneavoastra. Astfel puteti beneficia de tot ceea ce presupune gama Apple: acuratete, portabilitate si posibilitatea de Multi-Touch.

Telecomanda L5 este un accesoriu de dimensiuni reduse ce functioneaza fara WiFi, baterii si fara o sursa de alimentare externa.

Micul emitator cu infrarosu functioneaza pe o raza de 9 metri, prin atasarea unui dispozitiv si instalarea unui program gratuit din App Store. Apoi nu va ramane decat sa va creati telecomanda. Puteti face asta prin drag-and-drop de butoane, iar fiecaruia trebuie sa ii alocati un semnal ”apasand butonul corespunzator pe vechea telecomanda, dar sa fie indreptata spre dispozitivul L5”.

Compatibilitate: iPhone/iPod Touch/iPad

DualFit Armband BelkinPret: 49,99 RON

Compatibilitate: iPhone 4

 

HUSA SWEETYEARS BEACH WATERPROOF BLUE – Pret: 39 RON

Husa pentru iPhone rezistenta la apa.

 

APPLE IPOD SHUFFLE 2GB BLUE – Pret: 199 RON

Daca in urma cu un an se spunea ca odata cu lansarea celei de-a 3-a generatii iPod Shuffle va fi reinventat, iata ca in acest an iPod Shuffle revine la forma care l-a consacrat. Carcasa sa este conceputa dintr-o singura bucata de aluminiu si slefuita pentru obtinerea unui luciu frumos, astfel incat noul iPod Shuffle se simte solid, elegant si durabil.

Alaturi de capacitate de stocare de 2GB, autonomia sporita de pana la 15 ore va ofera posibilitatea sa ascultati melodiile preferate in orice moment al zilei.

Nu lipseste nici functia VoiceOver, functie care ii da o voce noului iPod shuffle. Cu o apasare de buton, iii spune ce melodie este redata şi cine o interpretează. Iti poate spune chiar si numele listelor de redare, oferindu-ti un nou mod de a-ti explora muzica.