Cate Apple ID-uri folosesti cu iDevice-ul tau?

iTunes Logo

Inca de la lansarea iTunes App/Music/Movie Store-urilor Apple a dat posibilitatea oricarei persoane de a isi face un cont in orice magazin doreste in orice tara doreste. Din pacate Romania nu are acces la iTunes Music/Movie Store si din pacate nu toate aplicatiile din App Store sunt disponibile si in magazinul romanesc de aplicatii. Avand in vedere acest fel de restrictii. multi(inclusiv eu) s-au hotarat sa isi faca inca un cont in App Store SUA sau poate alt magazin virtual Apple din alta tara. Problema cu contul din US iTunes/App Store sta in faptul ca platile nu pot fi facute cu carduri din Romania ci doar cu carduri din SUA asa ca pentru a descarca aplicatii din App Store SUA este nevoie de un gift card. Preturile nu sunt cu mult mai mici fata de magaziunl romanesc insa ai acces la muzica filme si cam tot ce ofera Apple pentru clientii sai.

Eu folosesc 2 Apple ID-uri, am in jur de 1000 de aplicatii descarcate prin ambele si jonglez cu ele de fiecare data cand ma intereseaza sa redescarc o aplicatie avuta anterior. De cateva ori am ajuns sa platesc pentru o aplicatie pe care o avea gratuita pentru ca nu imi aduceam aminte de pe ce cont am descarcat-o initial si din pacate Apple nu va permite vreodata unirea a 2 Apple ID-uri si implicit a aplicatiilor din ele. Posibilitatea de a uni 2 Apple ID-uri este ceruta de milioane de utilizatori din lumea intreaga insa Apple nu va permite acest lucru chiar daca vorbim despre ID-uri din acelasi App Store. Despre cele din App Store-uri din tari diferite nici nu se poate pune problema pentru ca fiecare are propriile setari, propriile informatii, propriile date de identificare si propriul card valabil pentru plati doar in acea tara.

Nu este rau sa ai mai multe Apple ID-uri, este chiar indicat daca vrei sa descarci anumite aplicatii care nu se afla in App Store Romania, asa ca va intreb: voi cate Apple ID-uri aveti si cate le folositi in mod constant cu terminalele voastre?