Prima Pagina Apple Solutii de jailbreak pentru Windows Phone 7 vandute cu acordul Microsoft

Solutii de jailbreak pentru Windows Phone 7 vandute cu acordul Microsoft

Probabil multi dintre voi stiu deja ca Microsoft a primit cu bratele deschise prima solutie de jailbreak pentru Windows Phone 7, ba mai mult a incercat chiar sa il ademeneasca si pe geohot sa dezvolte solutii de jailbreak pentru acest sistem de operare. Cum geohot nu a fost interesat de asa ceva, echipa ChevronWP7 a continuat munca si cu acordul celor de la Microsoft va lansa ChevronWP7 Labs care va aduce solutii de jailbreak pentru posesorii de terminale Windows Phone 7. Partea interesanta este ca Microsoft va fi de acord cu aceasta mica afacere, utilizatorii fiind nevoiti sa plateasca o suma modesta pentru a face jailbreak propriului terminal.

In comunitatea iPhone lucrurile sunt exact invers, Apple lupta impotriva jailbreak-ului iar Dev Team se chinuie sa lanseze solutii gratuite dar la perioade de timp din ce in ce mai mari una de cealalta. Poate ca Apple ar putea avea ceva de invatat de aici avand in vedere ca extrem de multa lume ar fi dispusa sa plateasca o suma de bani si sa poata face jailbreak fara probleme. Cum la noi nu se va intampla o asemenea “minune”, privim “in gradina” celor de la Microsoft care ofera libertate utilizatorilor acum cat platforma este inca in crestere.

 • KFF

  Microsoft sunt disperati : nu cumpara nimeni si acum sunt de acord cu orice : ar fi in stare si sa iti tunda gazonul numai sa cumperi un telefon cu WP7 .

  Cota de piata e in scadere , a ajuns la o valoare exprimabila doar dintr-o singura cifra ….

 • Am luat pentru cineva astazi un samsung omnia 7.inca il mai studiez dar e jale.exista jailbreak,decodare insa poti pune pe el poze si muzica doar cu zune un program de la microsoft.necesita un pic de acomodare dar oricum e mult inferior lui itunes.mai devreme am reusit sa-l blochez in ceva banal fara sa fie solicitat.a trebuit sa scot bateria.e o coaja de telefon.

 • KFF

  Windows inside …..

 • Apple outside 😀

 • Abia acum dupa jumatate de zi am biruit cu zune echivalentul lui itunes si conexiunea.am dat n search-uri dar tot ingur am descoperit pentru ca pe discutii toti plang si cer ajutor.problema e conexiunea,update-ul(multi se plang ca au ramas cu el busit si doar o mica parte reusesc un update)si trimiterea prin bluetoth.
  E un fel de iphone dar mai sarac.au un drum lung ca sa scoata ceva din acest sistem.acum ca am vazut sistemul pot spune ca nokia a cazut din lac in put.