iPhone 5 si iOS 5 lansate pe 7 septembrie?

Din pacate la conferinta WWDC 2011 nu am avut parte si de prezentarea unui terminal iPhone, Apple preferand sa se concentreze pe iOS, OS X Lion si iCloud. S-a zvonit inca din luna aprilie ca Apple va lansa iPhone 4S/5 in luna septembrie si publicatia International Business Times anunta acum exact acelasi lucru. Intr-un articol publicat astazi ei sustin ca pe data de 7 septembrie Apple va tine o conferinta in care va porezenta noul iPhone 5 impreuna cu iOS 5-ul pe care toti il asteptam. Data de 7 a fost mentionata pentru ca ar face parte din prima saptamana a lunii septembrie si probabil este corecta avand in vedere ca anul trecut Apple a tinut conferinta chiar pe 1 septembrie.

iPhone adherents will seethe with anger if their phone doesn’t tally up to the competitions’ range of Android OS-based phones as early as possible. Apple must have found it difficult to contend with the allegation that most of the rumored iPhone 5 features are already on Android OS-based devices.

Daca Apple va lansa un nou model de iPhone in toamna atunci conferinta destinata in trecut lansarii terminalelor iPod Touch ar fi cea mai buna alegere. Pana atunci nu avem altceva de facut decat sa asteptam sa vedem daca informatii despre noul iPhone si noul iOS vor fi prezentate de cei care lucreaza la ele.