Prima Pagina Apple Apple lanseaza Time Capsule de 2 si 3 TB si o noua...

Apple lanseaza Time Capsule de 2 si 3 TB si o noua versiune a AirPort Extreme

V-am spus dimineata ca Apple ar putea lansa un nou model al Time Capsule cu capacitate de 2 respectiv 3TB si iata ca astazi avem in magazinul online Apple noile modele. Noile modele ale Time Capsule este disponibil la preturi incepand cu 299$ si pastreaza aceleasi functii precum versiunile anterioare deci nu avem posibilitatea de a face caching pentru update-uri ale Mac OS X sau iOS. Este foarte probabil ca aceste functii de caching sa nu fie disponibile in Time Capsule in viitorul apropiat si tot ce s-a prezentat pana acum sa fie doar o functie pe care Apple ar putea-o implementa in viitor.

In ceea ce priveste AirPort Extreme nu avem diferente majore, noua versiune aducand AirPort Utility  pentru Mac and Windows, WirelessAirPort Disk Utility pentru Windows plus serviciul Bonjour pentru Windows. Noua versiune a AirPort Extreme este disponibila la preturi incepand cu 179$.

  • nu stiu unde vedeti voi pe apple store ca exista time capsule de 3TB, eu nu gasesc decat de 1 si 2TB.

  • Nu au lansat inca nici comunicatul de presa, ai rabdare ca o sa puna link si pentru 3 TB. Am actualizat poza articolului ca sa vezi unde scrie de aia 3 TB.

  • Chitzy

    Oare merge folosit si cu un Desktop PC? Sau numai pe Macs?
    Ms anticipat pentru Info

  • Doc

    Merge, in Windows 7, cel putin, sa faci back-up pe un device in retea. Ma rog, nu este la fel de automatizat, cu optiuni pe zile, etc.