Prima Pagina accesorii Case Mate lanseaza o carcasa de titaniu de 300$ pentru iPhone

Case Mate lanseaza o carcasa de titaniu de 300$ pentru iPhone

Case Mate este unul dintre cei mai mari producatori d eaccesorii din lume si recent a lansat o pagina de prezentare pentru cel mai nou produs al lor, o carcasa din titaniu pentru iPhone 4 in valoare de nu mai putin de 300$. In fapt carcasa celor de la Case Mate este un fel de Bumper care se monteaza pe terminalul iPhone, se prinde cu cateva suruburi si acopera antenele terminalului pentru a impiedica pierderea semnalului atunci cand antenele sunt acoperite cu palma.

Carcasa celor de la Case Mate cantareste doar 22 de grame insa pretul este enorm de mare pentru un accesoriu de acest gen. Daca va intereseaza produsul il puteti achizitiona de pe pagina celor de la Case Mate.

Its sophistication influences, its design inspires. The Titanium iPhone 4 case combines detailed precision work with premium materials by physically reframing the iPhone with a genuine titanium edge.

Machined from a single piece of titanium, the premium case provides immense strength and a sleek, handcrafted look. Titanium, most often used in aircraft engines and luxury automobiles, adds high-power durability. A laser etched logo detailing completes the modern style.

 • Eugen

  enorm, nu are grad de comparatie

 • Zduffy

  bumper titanium pentru capete de tanc! se stie!

 • cel mai mare pret pe care l-am vazut pt o carcasa/bumper pt iphone

 • Marean Careste

  Cine cumpara? Dai 400-500 pe telefon si inca 300 pe carcasa, ggnore!

 • Temporarily Out of Stock. Sa inteleg ca , cumpara lumea :))

 • Nu le-au lansat inca.

 • marian care este, cred ca ai fi surprins de nr de cocalari dornici sa aiba titan, aur, si alte alea care merg evident cu un iphone 4 g, ca daca nu zici g e ca si cand esti naspa, evident iphone fiind cel mai tare, sau a fost

 • Ady

  Da cemi trebe frate, doar nu-l iau la război.
  Un otterbox e arhisuficient, lol
  si arată si naspa ASA grosolan
  Si punctele sensibile sunt fata si spatele, taman ce nu acoperă…
  Fiță!!!