Prima Pagina Apple iPad 2 vanduta in Romania prin retaileri si nu prin operatorii de...

iPad 2 vanduta in Romania prin retaileri si nu prin operatorii de telefonie mobila

Vodafone a anuntat lansarea oficiala a tabletei iPad 2 in Romania, Orange si Cosmote vor face probabil in cursul zilei iar de maine la ora 18:00 tableta va fi disponibila pentru achizitie in anumite magazine din tara. Probabil va imaginati ca puteti merge intr-un magazin al operatorului vostru de telefonie mobila si puteti achizitiona tableta iPad 2 direct de acolo la pret subventionat nu? Ei bine nu, lucrurile vor sta altfel, tableta va fi disponibila intai doar prin magazinele retailerilor din Romania si abia apoi va fi disponibila pentru achizitie din magazinele operatorilor. Cand va ajunge si la operatori? Greu de spus insa deocamdata nu o puteti cumpara de la ei.

Tableta va fi disponibila in foarte multe magazine din tara, voi publica si o lista cu ele imediat, insa deocamdata eu am aflat doar ca operatorii nu o vor vinde pentru o perioada de timp. Vodafone nu a mentionat in comunicatul sau de presa ca va vinde iPad 2 in Romania si daca informatia primita de mine se confirma atunci veti putea achizitiona iPad 2 numai la pret intreg in Romania.

UPDATE: Iata lista magazinelor din Romania din unde poti achizitiona iPad 2 incepand de maine la ora 18:00. Daca aveti orice fel de informatii despre lansarea iPad 2 le puteti trimite la office@idevice.ro.

 • Share it please!

 • Mircea

  Eu am cumparat de la quickmobile.ro din martie. Oare de ce ceilalti lanseaza asa tarziu?

 • knyonn

  imi cer scuze ca pun o intrebare off topic , stie cineva cum pot afla in ce orase si mai exact unde pot gasi apple store in germania, este vreo harta pe apple.com/de? eu nu am gasit daca stie cineva va rog sa imi spuneti

 • Vasi

  Pai da dar nu era lansata oficial de ei, asta e praf in ochi, ca tableta se gaseste de mult prin Real, Altex, Media Galaxy, Carrefour, etc nu mai vorbesc de magazinele online. Deci…e un fel de marketing lansarea asta, numai ca la noi nu o sa se faca cozi la iPad2. 😉

 • Nu, inainte se vindeau “pe sub mana”. Da, lansarea e un fail.

 • Pingback: Preturile oficiale pentru iPad 2 in Romana, oficial inseamna mai ieftin()